Jump to content

Esports Hall of Fame se mărește cu încă un membru


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

Esports-Hall-of-Fame.png


După introducerea lui Emil „HeatoN” Christensen – de altfel și primul membru al Esports Hall of Fame – în urmă cu o lună, Esports Hall of Fame tocmai a fost mărită prin introducerea jucătorului de DOOM, Quake și Quake II, Dennis „Thresh” Fong.
Introducerea acestuia în Hall of Fame a fost considerată oportună nu datorită câștigurilor financiare, care sunt de doar 16,000 USD – mult pentru anii 90′-, cât datorită rezultatelor foarte bune obținute de acesta dea lungul timpului și datorită popularizării combinației de taste WASD, utilizată în zilele noastre în orice FPS și nu doar.
În ce privește rezultatele lui„Thresh”, acesta nu a pierdut niciun turneu de Quake si este considerat a fi inventatorul multor strategii utilizate ulterior în Quake și în orice FPS, precum controlarea ritmului meciului, înfometarea de armuri și/sau muniții sau utilizarea sunetelor pentru a stabili mișcările adversarului.
Pentru a fi inclus în HoF un jucător trebuie să îndeplinească două criterii esențiale: să se fi retras din activitate de cel puțin un an și să fi avut un parcurs profesionist foarte bun.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.