SS Wehrmacht Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am urmarit acest tutorial pentru a ma loga ca administrator pe Windows 8.1 dar cand dau Apply imi arata o eroare in care scrie: A apărut următoarea eroare în timpul încercării de a salva proprietăți pentru utilizator "Administrator" acces refuzat Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Multumesc mult. Tutorial: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiO TSA Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Urmareste acest tutorial si termina cu statusurile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 2, 2016 Author Share Posted August 2, 2016 @, Multumesc mult, dar cand dau pe Advanced System settings mie mi-l deschide ca un fel prin "Run a Administrator" ca si cum cand da-i click dreapta pe ceva si deschizi acolo. Si de aia ca cand doresc sa dau pe Yes ca sa continuie nu pot, pot da doar pe No. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiO TSA Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 @, Dai click dreapta pe contul tau dai proprietes si dai full control Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Au trecut 48 de ore fara răspuns, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.