Jump to content

Transferurile recente din eSport


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

electronic_sports_by_dwishdc-d3f3wmf-630


Heroes of the storm


Organizația Misfits a preluat fostul lot al mYinsanity, la doar o zi de la întreruperea colaborării dintre echipă și mYinsanity. Dată fiind viteza cu care s-au derulat evenimentele, este foarte probabil să fie vorba de o serie de înțelegeri făcute între mYinsanity, Misfits și echipa în sine. Ex-mYinsanity este una dintre cele mai bune echipe de HotS din lume ale momentului.



Dota 2


La două zile de la apariția unor zvonuri cum că Virtus.pro este pe punctul de a-și forma o echipă nouă, organizația și-a prezentat lotul. Din el vor face parte Vladimir „No[o]ne” Minenko (ex-Vega Squadron), Alexei „Solo” Berezin (ex-Vega Squadron si ex-Team Empire, Ilya „Lil” Ilyuk (ex-Polarity si ex-Virtus.pro), Roman „RAMZES666” Kusnarev (ex-Team Empire) și Pavel „9pasha” Hhvastanov.



CS:GO


Natus Vincere l-a înlocuit pe Danylo „Zeus” Teslenko cu jucătorul Oleksandr „s1mple” Kostyliev. Anterior, Oleksandr „s1mple” Kostyliev a mai jucat la un număr foarte mare de echipe. Dintre acestea cele mai cunoscute sunt Team Liquid, HellRaisers și FlipSid3 Tactics. La niciuna din echipele la care a jucat, nu a stat însă mai mult de câteva luni.



Hearthstone


Luminosity Gaming continuă seria transferurilor, de data asta în Hearthstone, prin aducerea jucătorilor Keaton „Chakki” Gill, Muzahidul „Muzzy” Islam si Frank „Fr0zen” Zhang. Dintre cei trei, cel mai cunoscut este Keaton „Chakki” Gill, care recent a câștigat DreamHack Austin 2016, având și o clasare în primii patru jucători la DreamHack Summer 2015.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.