CristianT Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Nick: CristianT Program: Adobe Photoshop CS6 Extendet Version Problema: Nu este neapărat o problemă, vreau să știu și eu cum se face acest tip de mișcare a textului. Aveți mai jos fotografia, mulțumesc anticipat, fotografia este făcută de mine, am făcut din greșeală să se miște textul, acum nu mai știu cum. ScreenShoot: http://imgur.com/a/UiCoI Edited August 12, 2016 by CristianT Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 @@CristianT, Nu ai postat fotografia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianT Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 @@CristianT, Nu ai postat fotografia. Îmi cer scuze, la mine la post se vedea. Am pus link spre imgur.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Ai aici un link asemănător, te orientezi tu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts