Jump to content

Florin Tănase îi dedică golul de la debut lui Hagi și spune că Reghecampf i-a dat mai multe sfaturi: "Au fost benefice"

oStefan
 Share

Recommended Posts

Florin Tănase a marcat un gol la debutul în tricoul Stelei și și-a ajutat echipa să câștige meciul din deplasarea de la FC Botoșani, scor 2-0.

Noul jucător al roș-albaștrilor a dedicat golul marcat lui Gheorghe Hagi și spune că Reghecampf i-a dat mai multe indicații înaintea meciului, care l-au ajutat.

"Am rezistat 90 de minute, dar pe final am simțit puțin de oboseală. Sincer, nu mă așteptam să fiu titular. Sunt fericit că am jucat 90 de minute. Voi avea nevoie de două-trei săptămâni să mă leg ca să zic așa cu colegii.

Reghecampf m-a felicitat pentru gol, iar înainte de meci mi-a dat niște indicații care au fost benefice.

Dedic acest gol familiei mele și domnului Hagi, care m-a crescut.

Mi-aș fi dorit să joc cu City, dar nu-i nicio problemă, sper să facem două meciuri mari și să intrăm în grupe. Vreau să mă impun ca titular și să-mi ajut echipa", a declarat Tănase la Dolcesport.

sursa: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/florin-tanase-ii-dedica-golul-de-la-debut-lui-hagi-si-spune-ca-reghecampf-i-a-dat-mai-multe-sfaturi-au-fost-benefice-485828.html

Ma bucur ca au inceput sa cumpere jucatori tineri care isi doresc sa joace fotbal nu sa faca bani. Sper ca acest jucator sa dea un randament bun si sa ajunga mai departe in Premier League sau in Primera Division la o echipa mare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.