Jump to content

Armata s-a inmuiat in fata strainilor! Decizia care l-a scos din minti pe Reghe: Steaua are interzis in Ghencea, City a primit cheile de la stadion.

CoSmyN
 Share

Recommended Posts

4g7ZX00.png

Ultima decizie a CSA i-a infuriat la culme pe stelisti. Laurentiu Reghecampf s-a intrebat retoric, la conferinta de presa de azi, cum de e posibil ca englezii sa primeasca la prima strigare cheile bazei de pregatire de la stadionul Ghencea, in timp ce Steaua are interzis acolo inca din decembrie 2014.

Manchester City a primit permisiunea de a-si sustine in Ghencea antrenamentele dinaintea meciului cu Steaua.

"Cat timp nu suntem lasati sa ne antrenam si sa folosim terenul respectiv, mi se pare deplasata decizia de a lasa alta echipa sa se antreneze acolo."

"Suntem mahniti, indigati ca noi nu putem folosi baza de fotbal a clubului CSA. Nici n-are rost sa discutam acest lucru. In fiecare zi ne deplasam la Domnesti si vine o echipa din Anglia si primeste totul pe tava."

"Mi se pare incredibil acest lucru... Sa nu mai vorbim de asta. Cred ca e de datoria celor care conduc CSA sa analizeze acest lucru!", a spus Laurentiu Reghecampf.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.