Jump to content

CS:GO: Fnatic face un schimb de jucători cu GODSENT


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

fnatic_wallpaper_by_nervyzombie-d7h7s3b-


Fnatic a decis să facă un schimb de jucători cu mult mai slab-cotata GODSENT. prin care i-a cedat pe Freddy „KRIMZ” Johansson, Jesper „JW” Wecksell și pe Robin „flusha” Rönnquist în schimbul lui John „wenton” Eriksson, Simon „twist” Eliasson, și a lui Jonas „Lekr0” Olofsson. Iar motivul invocat au fost problemele din cadrul echipei.
Foștii jucători ai Fnatic se vor alătura la GODSENT lui Markus „pronax” Wallsten, de asemenea fost membru Fnatic, care a părăsit echipa în noiembrie anul trecut. În felul acesta, practic, GODSENT și-a însușit aproape întregul lot al Fnatic, cu excepția lui Olof „olofmeister” Kajbjer Gustafsson.
Rămâne de văzut și cât de inspirată a fost decizia celor de la Fnatic ținând cont că au fost transferați mulți jucători de la o echipă cotată mult mai slab. Nu ar fi de mirare dacă Fnatic ar scădea și mai mult în valoare, în timp ce GODSENT ar înregistra o creștere subită.
Fnatic a avut în intervalul ianuarie 2015-prezent numai puțin de 19 competiții câștigate și opt locuri doi, toate obținute la competiții importante, mai multe decât orice altă echipă de CS:GO. Anul 2016 a fost, ce-i drept, unul mai slab ca 2015, însă asta s-a datorat atât pierderii temporare a lui Olof „olofmeister” Kajbjer Gustafsson cât și, foarte probabil, a transferului lui Markus „pronax” Wallsten. Cel mai recent rezultat al Fnatic a fost un loc doi în cadrul ELEAGUEA Season 1. Fnatic a pierdut atunci finala în fața celor de la Virtus.pro.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Sincer, cred ca GODSENT cu lineup-ul nou o sa fie foarte dominant, pentru ca si pronax si schneider au mai fost membrii ai fnatic si au castigat foarte multe competitii impreuna.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.