Jump to content

Star Wars VIII (2017)

Waffen SS
 Share

Recommended Posts

• O descriere a filmului: Războiul stelelor - Episodul VIII (titlu original: (Star Wars Episode VIII) este un viitor film american din 2017 scris și regizat de Rian Johnson. Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Daisy Ridley, John Boyega și Oscar Isaac. Este al doilea film (după Episodul VII: Trezirea Forței ) din a treia trilogie a seriei de filme Războiul stelelor. Filmul va fi produs de Walt Disney Pictures, Lucasfilm și Bad Robot Productions. A fost programat inițial să fie lansat la 26 mai 2017 dar apoi premiera a fost amânată până la 15 decembrie 2017.

• Trailer:

• Poze:

rogue-one-164662.jpg

32EF0DEC00000578-3528156-The_trailer_sho

• Părere personală: Urmeaza sa fie lansat in 2017, insa dupa trailer as zice ca nu dezamageste fanii. Personal, imi place Star Wars de la varsta de 8 si cred Rogue One va fi un film reusit ca toate filemele din saga Star Wars pana acum.

• Sursa: WIKIPEDIA, YouTube.

@@woodstar, Mi-am dat seama acum de greseala. M-am lasat dus putin de copy paste si numere.

Deci, Star Wars Rogue One e episodul VIII din saga care urmeaza sa fie lansat, n-are pus "VIII"-ul asta la titlu deoarece aici se reflecta istoria inainte de episodul 4 (A new hope), in Rogue One o sa apara cum prima data rebelii vor distruge Steaua Mortii, s-ar considera episodul 3.5 daca gandim logic. Sa zicem ca-i un film din trecut si nu unul din viitor ca The Force Awakens.

Crede-ma sunt destul de documentant insa cum ti-am zis, m-am lasat dus putin. Mai gresim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.