Jump to content

Transferurile recente din eSport


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

electronic_sports_by_dwishdc-d3f3wmf-630


Dota 2


După cum era de așteptat, dupa TI6 începe sezonul transferurilor. Una dintre primele organizații care a adus schimbări echipei sale de Dota 2 este Fnatic, care nu va mai colabora cu Djardel Jicko B. „DJ” Mampusti. Acesta venise la Fnatic tot în urma unui internațional, cel de anul trecut, împreună cu alți doi jucători. Fnatic a ocupat a patra poziție la TI6.
Și Team Secret a suferit modificări la lot, lucru nu tocmai surprinzător dat fiind rezultatul foarte slab de la TI6. Team Secret s-a clasat în rândul echipelor de pe locurile 13-16. Astfel, de la Secret au plecat Kurtis „Aui_2000” Ling și Theeban „1437” Siva. Kurtis „Aui_2000” Ling a venit de la Evil Geniuses în urmă cu doar două luni, în timp ce Theeban „1437” Siva a fost transferat de la Digrtal Chaos în luna martie.
TNC Pro Team a rămas fără doi dintre jucătorii săi, Carlo „Kuku” Palad și Marc Polo „Raven” Luis Fausto. „Kuku” venise de la Mineski în luna martie, în timp ce „Raven” venise de la organizația filipineză Click ‘N Search. TNC Pro Team a fost una dintre surprizele competiției, clasându-se în rândul echipelor de pe locurile 7-8.



CS:GO


Winterfox a preluat o noua echipă de CS:GO la doar câteva zile de la renunțarea la vechiul lot. Nici noul lot nu conține jucători foarte cunoscuți sau măcar de la echipe cunoscute, ci din jucători australieni și neo zeelandezi de la echipe precum Team Immunity, Chief eSports si Legacy eSports.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.