Jump to content

Buna ! :X

Guest Kamelia
 Share

Recommended Posts

Guest Kamelia

Nick-ul tau: Kamelia

Prenume: Kamelia

Varsta: 17 ani

Locatia: Bucuresti

Ocupatie: -

Jocul(rile) preferat(e): Cs...Sa:Mp

Hobby-urile tale: Sa joc tennis de camp

Interese: -

O descriere despre tine: Sunt o fire placuta.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Mass-uri de la prieteni

Alte precizari?: Buna la toata lumea,sper sa ne intelegem cat mai bine :D

:X

Ii dai PM ... nu intrebi aici.

Bezel sau cum se scrie, foloseste si tu un font mai deschis daca vrei sa se inteleaga ceva din ce scrii.

ON: Citeste regulamentul forumului si argumenteaza-ti raspunsurile pt. a nu avea probleme.

EDIT: E un el ... mai are doua conturi pe forum.

CoZmiNnNnN si cosminio. Ambele facute in aceasi zi. So.

nici-un welcome ma :)) e vechi de ceva timp pe comunitate

Si este un EL nu este o EA va aduc argumente

in primu lrand argumentul pe care l-a spus lexutzu pe care majoritatea nu il cititi

al2lea este ca a intrat in samp eui am intrebat-(o) defapt e baiat ,l-am itnrebat daca are sot si a spus "nu" si pana la ruma am ajuns sa fiu cu ea Dar cand am intrebat-o de iD se termina in "_bzone" FOARTE DUBIOS PENTRU CA EA ZICE CA SE JOACA DOAR DE 3 ZILE,iar vorbeste la masculin ! :| + ca folosete vorbe de mascul..deci este un EL

WELCOME BACK mai bine zis :-W

nici-un welcome ma :)) e vechi de ceva timp pe comunitate

Si este un EL nu este o EA va aduc argumente

in primu lrand argumentul pe care l-a spus lexutzu pe care majoritatea nu il cititi

al2lea este ca a intrat in samp eui am intrebat-(o) defapt e baiat ,l-am itnrebat daca are sot si a spus "nu" si pana la ruma am ajuns sa fiu cu ea Dar cand am intrebat-o de iD se termina in "_bzone" FOARTE DUBIOS PENTRU CA EA ZICE CA SE JOACA DOAR DE 3 ZILE,iar vorbeste la masculin ! :| + ca folosete vorbe de mascul..deci este un EL

WELCOME BACK mai bine zis :-W

N-are warn pe celelalte conturi ... dar cred c-o sa cer banarea celorlalte conturi ... doar unu din ele.

Repede au sarit toti 'unde sta :*' si mai stiu eu ce =)) ce teapa si-au luat =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.