Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[B-Zone TV] Viata lui Ciccio

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

[B-Zone TV] Viata lui Ciccio

Titlul clipului: [B-Zone TV] Viata lui Ciccio
Gen: Prezentare
Data: 23.10.2016
Scurta prezentare:

Ciccio s-a nascut in data de 01.05.2010 in Corleone, o localitate departe de a fi inclusa in afacerile puternicei mafii siciliene din acea vreme. Membru al unei familii extrem de sarace, in care tatal sau isi intretinea copiii strangand fier vechi, micul Ciccio este martorul mortii propriului sau tata atunci cand batranul incerca sa dezamorseze o bomba . Este motivul care il determina pe tanarul Ciccio sa se asocieze cu mafia locala si sa infaptuiasca prima crima in contul acestora, la varsta de doar 19 ani. La 20 de ani executa o pedeapsa de sase ani pentru uciderea unui alt barbat, in timpul unei dispute. "Botezul" a reprezentat doar inceputul unei lungi perioade de 40 de ani de terorizare. A politiei, a mafiotilor si a propriei familii. La sfarsitul anilor '2014 si inceputul anilor '2015, Ciccio a declarat razboi oricarui sef mafiot, insa nu s-a oprit doar la cei de teapa sa. Printre victimele lui s-au numarat jurnalisti, politisti, politicieni sau judecatori ale caror actiuni erau indreptate catre Tsar Bratva.. Uciderea generalului BlackThief i-a fost atribuita tot lui Ciccio, Se pare ca acesta a fost de acord sa faca un serviciu mafiei din Los santos in schimbul permisiunii de a intra pe piata drogurilor din zona. In acest peisaj dezolant,Ciccio parea un mesager necrutator al mortii, ce lasa in urma sa un gol imens. Un neobosit razboinic si mai ales un neobosit criminal, Ciccio a facut in numele luptei pentru suprematie sute de victime, multe nevinovate. La finalul acestuia, s-a putut incorona ca "sef al sefilor". El, taranul sarac din Corleone, care a facut parte dintr-o familie marunta la care marii bossi sicilieni faceau referinta folosind apelativul "taranii". Acum, avea relatii in interiorul fiecarei "famiglii". In scurt timp, si-a format un alt grup de oameni loiali care il sprijineau intr-un nou razboi, de data aceasta impotriva celor care ii fusesera cei mai apropiati la incepurile sale intr-ale sefiei: Karan si Inferno27. Evaziv si secretos, Ciccio creeaza in jurul personalitatii sale o aula de mister. Unul dintre informatori, Krups il descrie pe Ciccio care fiind "incredibil de ignorant, insa cu intuitie si inteligenta. Foarte greu de "citit"." Multi dintre cei care au avut ocazia de a lua cuvantul ulterior au vorbit despre calitatile deosebite de sot si de tata pe care Ciccio le afisa in mijlocul familiei sale. Unii credeau ca mafiotul avea o mare forta persuasiva, fiind in acelasi timp, un sentimental. In opinia altora, Ciccio nu a facut decat sa respecte codul simplu, dar brutal al vechii lumi mafiote siciliene, unde forta este legea si nu exista nicio contradictie intre bunatatea personala si agresivitatea extrema.Filozofia sa este rezumata destul de simplu de catre Krups : "Daca te doare degetul, este indicat sa iti tai intreg bratul. Ca sa fii sigur."

@@South Sebi Jr, Felicitari sebica, foarte foarte foarte frumos. Tot respectul omule pentru video asta.

#Ciccio, primul meu lider de pe prima mea comunitate B-Zone, eram mai mic si mai tantalau, am luat maverik fara sa anunt si mi-a dat 60FP. Am stat o saptamana si 3 zile cu el ca lider, o injuratura nu vedeai, o cenzura. Respectul, linistea si ordinea erau dominante, adevarata #mafie. #RESPECT CICCIO #Respect Sebica

@South Sebi Jr, genial ca fiecare movie de-al tău. Continuă tot aşa!

@@South Sebi Jr, Felicitari sebica, foarte foarte foarte frumos. Tot respectul omule pentru video asta.

#Ciccio, primul meu lider de pe prima mea comunitate B-Zone, eram mai mic si mai tantalau, am luat maverik fara sa anunt si mi-a dat 60FP. Am stat o saptamana si 3 zile cu el ca lider, o injuratura nu vedeai, o cenzura. Respectul, linistea si ordinea erau dominante, adevarata #mafie. #RESPECT CICCIO #Respect Sebica

Va multumesc pentru sustinere!!

@@RoberT ZEW, tot ce este scris acolo este citit in videoclip :))

Eu spun sa punctezi regia nu tema.

Multumesc!

Eu m-am referit la tema, nu la cum ai editat si etc.

@@South Sebi Jr,nu stie ce inseamna regie.nici tema.. el doar a spus ce simte :)) tipic avatarului

Tipic avatarului? Argumenteaza ca nu inteleg.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.