Jump to content

Cerere - Elix - 3xBanner

Elix
 Share

Recommended Posts

Nick:

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Banner

Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/352265-cerere-elix-logo/#entry5323127

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Imaginea o sa va las pe voia sa o alegeți in functie de genul muzical

Tema (In caz ca nu exista o imagine): 3 bannere(coperte facebook), pentru 3 grupuri ce au ca tema muzica.

Text: 3 texte, 3 bannere diferite Textele sunt:

Trap&Dubstep! #Legiunea

We Love Music! #Legiunea

Rap&HipHop! #Legiunea

Dimensiuni: Dimensiunea, la toate cele 3 coperte, sa fie dimensiunea unei coperte facebook.

Alte precizari: Dețin pe facebook 3 grupe muzicale toate numite #Legiunea însă, toate cele 3 grupe sunt diferite la genul muzical. As dori cele 3 bannere sa aibă ca temă genul lor muzical iar pe ele sa fie scris fiecare text de sus.

Atenție! In toate cele 3 bannere textul "#Legiunea" sa fie scris cu acelaș font dimensiune si aspect.

Nu stiu dacă m-am facut înțeles, cu referire la ceea ce vreau. Dacă nu ati inteles va astept pe pagina mea de facebook www.fb.com/ElixOfficial pentru a vă oferi mai multe informații.

Edited by South Elix

Cererile de wallpaper, pentru alte site-uri/scopuri sau pentru alti membrii sunt interzise. Puteti solicita doar lucrari ce pot fi folosite in interiorul comunitatii de catre dvs (avatare, logouri, semnaturi, userbaruri)

Ne cerem scuze, dar regulamentul sectiunii de Request-Photoshop nu permite astfel de cereri. Pentru alte nelamuriri te rog sa ma contactezi prin PM.

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.