Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu ArEw

arew
 Share

Recommended Posts

@@arew, foarte frumoase lucrările. Îmi place absolut tot ceea ce ai postat aici. Toate arată extraordinar de bine. De la cantitatea de blur aleasă până la filtre, la care se vede că s-a umblat, și la poziționarea textului în spațiul de lucru, toate arată de nota 10, părerea mea. Totodată îmi place și apreciez că te folosești și de brush în unele situații. Oferă lucrării un aspect foarte plăcut ochiului. Continuă tot așa, pentru că se vede că faci cu plăcere tot ceea ce faci, și tocmai de aceea arată așa de bine toate lucrările postate până acum. Sincere felicitări!

Dacă nu te superi, aș vrea și eu să te întreb de ce fonturi te folosești. Arată foarte bine puse pe lucrare. Numai bine!

Edited by South Edutuu

@@arew, foarte frumoase lucrările. Îmi place absolut tot ceea ce ai postat aici. Toate arată extraordinar de bine. De la cantitatea de blur aleasă până la filtre, la care se vede că s-a umblat, și la poziționarea textului în spațiul de lucru, toate arată de nota 10, părerea mea. Totodată îmi place și apreciez că te folosești și de brush în unele situații. Oferă lucrării un aspect foarte plăcut ochiului. Continuă tot așa, pentru că se vede că faci cu plăcere tot ceea ce faci, și tocmai de aceea arată așa de bine toate lucrările postate până acum. Sincere felicitări!

Dacă nu te superi, aș vrea și eu să te întreb de ce fonturi te folosești. Arată foarte bine puse pe lucrare. Numai bine!

@@South Edutuu,

nu prea am fonturi preferate, ce imi place in ochi aia pun..

apropo,ca sa fiu de gasca

Masterics Personal Use

Bebas

Blacksword

Brush Script

Letrista Script

etc.

image.png

@,

HEYHMSW.pngAsOh0zH.png

6jy72Hu.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.