arew Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 salz dumitrele 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) @@arew, foarte frumoase lucrările. Îmi place absolut tot ceea ce ai postat aici. Toate arată extraordinar de bine. De la cantitatea de blur aleasă până la filtre, la care se vede că s-a umblat, și la poziționarea textului în spațiul de lucru, toate arată de nota 10, părerea mea. Totodată îmi place și apreciez că te folosești și de brush în unele situații. Oferă lucrării un aspect foarte plăcut ochiului. Continuă tot așa, pentru că se vede că faci cu plăcere tot ceea ce faci, și tocmai de aceea arată așa de bine toate lucrările postate până acum. Sincere felicitări! Dacă nu te superi, aș vrea și eu să te întreb de ce fonturi te folosești. Arată foarte bine puse pe lucrare. Numai bine! Edited October 26, 2016 by South Edutuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LDV Kahrun Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ft faine. Ms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arew Posted October 27, 2016 Author Share Posted October 27, 2016 @@arew, foarte frumoase lucrările. Îmi place absolut tot ceea ce ai postat aici. Toate arată extraordinar de bine. De la cantitatea de blur aleasă până la filtre, la care se vede că s-a umblat, și la poziționarea textului în spațiul de lucru, toate arată de nota 10, părerea mea. Totodată îmi place și apreciez că te folosești și de brush în unele situații. Oferă lucrării un aspect foarte plăcut ochiului. Continuă tot așa, pentru că se vede că faci cu plăcere tot ceea ce faci, și tocmai de aceea arată așa de bine toate lucrările postate până acum. Sincere felicitări! Dacă nu te superi, aș vrea și eu să te întreb de ce fonturi te folosești. Arată foarte bine puse pe lucrare. Numai bine! @@South Edutuu, nu prea am fonturi preferate, ce imi place in ochi aia pun.. apropo,ca sa fiu de gasca Masterics Personal Use Bebas Blacksword Brush Script Letrista Script etc. @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu DARWIN Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Frumos, mai așteptăm lucrări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Topic inactiv de 7 zile. Pentru redeschiderea topicului contacteaza un Designer printr-un PM. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts