Legendd Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Salut sunt RuLLeR poate unii dintre voi ma cunoasteti altii nu. Am decis sa ma retrag deoarece am primit ban deoarece au fost gasite urme la mine in PC legat de renko (Aimbot) care a fost sters acum aproxmativ 6-7 luni. M-am reapucat acum aproxmativ o luna dupa o pauza de 2 ani si ceva am intrat in mafie, si adminul Robii m-a luat la teste aveam scorul 9-6 nu cred ca ala era scor de "codat" nu am mai folosit nimic de cand am sters renko-ul acela din PC. Am avut nevoie de el pentru a face un test pe un server de al prietenului meu sa vada daca ii apare in "warning log" ca X foloseste AIM / Renko. Mi-se pare o tampenie sa primesti ban daca nu ai mai folosit ceva de ceva vreme, daca foloseam ceva acum o saptamana sa zicem / cateva zile da imi meritam banul dar consider ca nu trebuia sa primesc ban pentru asa ceva. Mutlumesc ! Scuza-ti greselile gramaticale am postat dupa telefon. O zi buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.