AllStarsOne Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Daca incepi sa fumezi e greu sa te mailasi + ca e ceva foarte daunator plamanilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Cum zice si Chatorz cand devii adult nu te mai poti abtine de fumat devine o obsesie ! Nu fumez si nici nu voi fuma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 E vorba ca pana la 18 ani, corpul tau nu este complet dezvoltat. Tocmai dupa 18 ani, te poti apuca de fumat. Daca fumezi de tanar, pot aparea complicati la ficat si plaman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ld Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 E vorba ca pana la 18 ani, corpul tau nu este complet dezvoltat. Tocmai dupa 18 ani, te poti apuca de fumat. Daca fumezi de tanar, pot aparea complicati la ficat si plaman. Din punctul meu de vedere fumatul este un fail viciu,mai bine fumezi altceva mai rar ,decat sa dai zilnic bani pe pachete de tigari si sa faci ca locomotiva,dupa care sa te obijnuesti si sa devina deja un obicei fara sa mai simti ameteala aia minora care o simte oricine ce se apuca de fumat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoLiKe Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Fumatul dauneaza si te face dependent Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Foarte greu sa te lasi va spun din propria experienta ... nu spun ca m-am lasat dar incerc din rasputeri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvH Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Si eu am priteni care au inceput cu o tigara tot la 2 zile si acuma sparge pachetu zi de zi .......... Eu va sfatuiesc sa nu incepeti si sa nu va lasati prostiti de "smecherasii" astia m-ai mari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephano C Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Fumatul este foarte daunator organelor...Eu fumez de 3 ani jumate Si stiu ca din cand in cand mai tusesc .... Deci copii nu va apucati de fumat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuPuLeTzU Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Eu nu fumez si nu o sa fumez Fumatul dauneaza grav sanatatii!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 e clar ca fumatul dauneaza grav anatii si tot mai multi copii apeleaza la acest viciu din dorinta de a fi populari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosmin Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Am fumat mai demult dar m-am lasat pentru binele sanatatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 nu fumez pentru ca practic in sport...celor care fumeaza le propun sa ia nicoret si renunti lla fumat complet:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mArTeNNNus Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Normal ca dauneaza, toti stim ca tigarea este un drog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luiza Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Normal ca fumtaul dauneaza , unii fac asta ca sa se afle in treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts