Jump to content

B-Sone Intro

Mauricee

Recommended Posts

Salutare!

Probabil stiati (sau nu), dar am un canal de YouTube pe care postez tutoriale. Si incepand de acum vreau sa fac fiecare video cu un intro, cu voi.

Ce trebuie sa faceti? Sa va inregistrati vocea impreuna cu o imagine din SA-MP (sau o imagine filmata cu o camera video), in care sa spuneti: "Buna ziua si bine v-am regasit la un nou tutorial, eu sunt ... , iar daca sunteti pasionati de sa-mp va astept pe B-Zone sa va distrati alaturi de noi". La fiecare tutorial voi pune un short intro, facut de jucatori! Cel putin urmatoarele 20-30 de tutoriale vor avea acest intro, deci va astept in numar cat mai mare!

Cum trimiteti videoclipul? Il faceti .mp4 si il incarcati pe o platforma de upload (nu pe YouTube)! De exemplu, puteti sa o incarcati pe Google Drive, iar eu o sa il downloadez, iar dupa aceea, puteti sa stergeti fisierul! Link-urile mi le trimiteti prin PM pe B-Zone sau la adresa tutorialepenet1@gmail.com (s-ar putea sa raman fara spatiu pentru mesagerie *laughs*)

Sper sa va placa ideea, si astept video-urile voastre la adresa mai sus mentionata!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.