Jump to content

Cerere-JhonBaiatBun-Avatar/Logo

AnonimuS RPG2
 Share

Recommended Posts

• Display Name: JhonBaiatBun

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar+Semnatura.

Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/359098-cerere-jhonbaiatbun-avatar/

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): ClickHere

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Pentru logo vreau JhonBaiatBun.-SF Taxi sau JhonBaiatBun-National Guard sau JhonBaiatBun(simplu)

Text:: JhonBaiatBun.-SF taxi/JhonBaiatBun-NationalGuard/JhonBaiatBun(simplu), iar pentru avatar JhonBaiatBun.

Dimensiuni:Stiti voi marimile perfecte.

Alte precizari: Astept cat de multe creatii. Folositi-va imaginatia. Cel mai bun primeste 10+ de la mine,restul primesc doar cate 1+ asta numa daca creatile sunt bune, dar nu pe placul meu. Mai sus am lasat o gama variata de logo-uri si avatare ce mi-au atras atentia si mi-au placut, alegeti orice doriti. Pentru logo nu este neaparat sa folositi unul din exemplele date de mine, puteti crea si altceva mai original sau ce credeti ca ar arata bine. Atentie, unele avatare sunt in miscare, as dorii aceasi miscare daca se poate.

Edited by JhonBaiatBun

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.