Jump to content

空 Boat Rent Offers 空

Giuliano

Recommended Posts

Oferte Boat Rent

De la un timp am observat ca multa lume stramba din gura cand vede ca o barca la mine costa 8.000$,asa ca m-am gandit sa va fac oferte care sa va readuca zambetul pe buze si sa va puteti distra cu prietenii la un pret ieftin,avand transport acvatic (barca).

De azi incolo,o barca va costa 5.000$ la liber,dar,va voi ofensa cu urmatoarele oferte:

• Daca inchiriezi doua barci iti facem reducere pana la 6.000$ (depinde de level)
  • Daca gasesti o barca nerespawnata si imi spui ca ai gasit-o si poti da unrentboat,iti dau o prima in valoare de 4.000$
  • Daca inchiriezi trei barci,acestea vor costa 11.000$,adica v-am scutit de 4.000$ cheltuiala
  • Cand vii cu prietenii si inchiriati mai mult de 3 barci,o barca va costa 10$

Postati aici daca aveti nevoie de o explicatie.

Postati aici daca nu v-ati lamurit.

Postati aici daca aveti nevoie de un raspuns.

Acestea sunt ofertele mele si vreau sa va bucurati de ele,pentru a beneficia de o oferta de genul acesta ma sunati in joc la numarul 5963.

Distractie placuta !

Stai asa... daca ai biz nu am nimic impotriva, dar daca nu e biz normal zi de unde iei barcile?

Daca sunt in acelasi loc ca ale mele de la Golden Line Boat Rent iti sugerez sa le iei pe cele din LV, sunt si acolo 2 barci libere. Le iei pe acelea nu pe ale mele.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.