Jump to content

iPhone 7 Plus: Display-ul ne place la prima vedere, luxmetrul e mai sever

Leventhe
 Share

Recommended Posts

112563.jpg

Ne place să vedem telefoane care bat recorduri, doar că uneori am zis că e cazul să se mai domolească cursa luminozităţii ecranelor pentru că Samsung sarea calul cu 900 LUX pe un model Edge de anul trecut. 500 sau 600 LUX mi se par suficienţi, iar la modelele cu pretenţii excelenta valoare de 400 LUX mă va face să strâmb din nas deja. Deh, când te înveţi cu prea binele...

Apple-iPhone-7-Plus_112_350x263.jpg

Ecranul lui Apple iPhone 7 Plus vazut la microscop (pixeli de tip RGB Stripes)iPhone 7 Plus are un ecran IPS LCD de 5.5 inch, cu iluminare LED şi rezoluţie Full HD. Pe hârtie oferă contrast de 1300:1, suport wide color şi aduce şi 3D Touch, neschimbat că experienţa de apăsare pe ecran la diferite nivele de presiune, dar primind extra opţiuni la apăsarea pe iconuri. Experienţa de vizualizare am asociat-o cu un panou luminos, cu culori vii, dar care nu sar în ochi ca pe AMOLED, claritate şi contrast OK, plus unghiuri largi de vizualizare.

Apple-iPhone-7-Plus_052_592x395.JPG

Luminozitate ecran iPhone 7 PlusPixelii au aranjamentul deja clasic RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul ne-am oprit la 418 LUX, deşi în realitate parcă e mai luminos panoul. În cazul lui iPhone 7 Plus rezultatul e doar bun şi atât şi chiar mic pentru un model iPhone. Depăşim LG G5 sau LeEco Le Max 2, dar suntem sub iPhone 6S cu ai săi 618 LUX de exemplu.

PXNWxCo4.png

Ne depăşeşte şi iPhone 7, cu 532 LUX. Setările aduc funcţii tipice, ca Auto Brightness, Night Shift (elimină lumina albastră şi oferă lumina caldă, pentru a nu influenţa negativ somnul), mărimea textului, text Bold şi vizualizare Standard/Zoomed. Toate bune şi frumoase, dar un 70 de LUX în plus nu strica deloc...

©Mobillisimo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.