Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema SA:MP - Frame Drops

Recommended Posts

• Ce problema ai?: Am frame drop-uri doar in SA:MP.

• O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Componente: Procesor: i5 6600k, RAM: 16GB DDR4, Placa Video: R9 380X, Storage: 250GB Samsung SSD + 1TB HDD WDBlue
  • Screenshot/Video: Nu am pentru ce sa pun, stie toata lumea ce e un frame drop.
  • Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am incercat nimic, din moment ce nu stiu de la ce e. Nu am frame drop-uri in Mafia III si Battlefield 1 dar am in SA:MP :|

Moduri instalate: Moduri specifice pentru admini (confidentiale) insa alea nu fac lag.

Asta este activitatea overall a sistemului. http://imgur.com/a/pGBbx

Edited by Dookie

• Ce problema ai?: Am frame drop-uri doar in SA:MP.
  • O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Componente: Procesor: i5 6600k, RAM: 16GB DDR4, Placa Video: R9 380X, Storage: 250GB Samsung SSD + 1TB HDD WDBlue
  • Screenshot/Video: Nu am pentru ce sa pun, stie toata lumea ce e un frame drop.
  • Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am incercat nimic, din moment ce nu stiu de la ce e. Nu am frame drop-uri in Mafia III si Battlefield 1 dar am in SA:MP :|

Moduri instalate: Moduri specifice pentru admini (confidentiale) insa alea nu fac lag.

Asta este activitatea overall a sistemului. http://imgur.com/a/pGBbx

Mi se intimpla si mie cand joc de pe celalalt pc mai puternic,ai framedropuri cand faci un ss sau cand sunt multi playeri intr-o zona?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.