Jump to content

PROBLEMA LAG SAMP - CLICK! RECOMPENSA!

Maxer

Recommended Posts

Salutare!

Am o problema destul de mare cu PC-ul, ieri mi-am luat acest PC dar ma gandeam ca e foarte bun pentru SAMP. Ei, uite ca nu a fost asa. Am in jur de 50FPS, totul low, frame off, rezolutie 1024x768 (asta o folosesc la samp de cand ma stiu). Nu prea merge bine, am lag, frame drop la cnn la astea mai populate. Ofer recompensa 150.000$ rpg1 la cine ma rezolva.

IMAGINI CU COMPONENTE: http://imgur.com/a/rhLDr

Terminati cu OFF-TOPIC, omul a intrebat ceva. In primul rand 4GB Ram e foarte bun pentru a folosii SA:MP, deci aici nu ai probleme! Procesorul este si el sa zic OK, dar man, placa video este cea mai slaba, adica tu nici nu ai placa video, este placa video integrata CHIPSET, care poate de 32MB, deci nu te astepta sa iti mearga bine. Daca cumva iti achizitionezi o placa video macar de 1GB sau sa zic 512MB ti-ar merge mult mai bine, bafta in continuare.

@, Omu' a deschis topicu' asta sa-l ajutam, nu sa-i judecam pc-ul. Ps: 4gb ram mi se par foarte ok pentru samp si office.

@, Incearca niste moduri anti-lag gen: gta3.img low, effecte fara fum si d-astea, un timecyc cu draw distance redus, etc. (Daca nu le gasesti, lsa-mi un pm.)

@, Incearca niste moduri anti-lag gen: gta3.img low, effecte fara fum si d-astea, un timecyc cu draw distance redus, etc. (Daca nu le gasesti, lsa-mi un pm.)

pe langă ce a zis mondialul aici îți recomand să iei și crashes.asi (https://forum.b-zone.ro/topic/328183-mod-antilag-remake-crashesasi-ksenon-phaxsilent/) + memory2048.cs pe care îl găsești pe gugăl.

Sa lamurim ceva, baiatu nu are un pc praf pentru samp, deci normal ar trebuii sa iti mearga in 90-100 fps, dar daca nu inseamna ca trebuie sa optimizezi cv la pc, gasesti multe tutoriale pe internet, dar sa nu iti incarci pc-ul cu tot felul de programe, de cele mai multe ori cele care au putine fps-uri si sunt calculatoare decente pentru respectivul joc sunt calculatoarele cu virusi in ele, incearca sa instalezi Malware Bytes, este unul dintre cei mai buni anti-virusi, o alta cauza poate fi din folderul jocului, adica ai moduri foarte hd, si asa mai departe, iti recomand sa joci default si cu cateva moduri ANTI-LAG, nu CLEO, unul ar fi crashes care iti delimiteaza fps-urile, efecte anti-lag, cer, incearca sa pui rezolutia pe 800x600x16, ar trebuii totusi sa mai urci cu 30 fps-uri sau chiar mai mult. Deci, astea sunt modalitatile, altele nu ar mai fi, decat sa iti cureti pc-ul poate are praf, l-ai cumparat defect cu ceva. Nu ai deloc un pc "praf" pentru un joc din 2004, hai sa fim seriosi nu e Gta V. Bafta, sper ca te-am ajutat, sper sa iti rezolvi problemele.

Terminati cu OFF-TOPIC, omul a intrebat ceva. In primul rand 4GB Ram e foarte bun pentru a folosii SA:MP, deci aici nu ai probleme! Procesorul este si el sa zic OK, dar man, placa video este cea mai slaba, adica tu nici nu ai placa video, este placa video integrata CHIPSET, care poate de 32MB, deci nu te astepta sa iti mearga bine. Daca cumva iti achizitionezi o placa video macar de 1GB sau sa zic 512MB ti-ar merge mult mai bine, bafta in continuare.

Daca imi iau un gtx merge perfect sampul ? gtx 750

Sa lamurim ceva, baiatu nu are un pc praf pentru samp, deci normal ar trebuii sa iti mearga in 90-100 fps, dar daca nu inseamna ca trebuie sa optimizezi cv la pc, gasesti multe tutoriale pe internet, dar sa nu iti incarci pc-ul cu tot felul de programe, de cele mai multe ori cele care au putine fps-uri si sunt calculatoare decente pentru respectivul joc sunt calculatoarele cu virusi in ele, incearca sa instalezi Malware Bytes, este unul dintre cei mai buni anti-virusi, o alta cauza poate fi din folderul jocului, adica ai moduri foarte hd, si asa mai departe, iti recomand sa joci default si cu cateva moduri ANTI-LAG, nu CLEO, unul ar fi crashes care iti delimiteaza fps-urile, efecte anti-lag, cer, incearca sa pui rezolutia pe 800x600x16, ar trebuii totusi sa mai urci cu 30 fps-uri sau chiar mai mult. Deci, astea sunt modalitatile, altele nu ar mai fi, decat sa iti cureti pc-ul poate are praf, l-ai cumparat defect cu ceva. Nu ai deloc un pc "praf" pentru un joc din 2004, hai sa fim seriosi nu e Gta V. Bafta, sper ca te-am ajutat, sper sa iti rezolvi problemele.

@, Omu' a deschis topicu' asta sa-l ajutam, nu sa-i judecam pc-ul. Ps: 4gb ram mi se par foarte ok pentru samp si office.

1. Cine mama drq te-a pus sa iti iei pc ala ma? Creca nici BdDr nu a auzit vreodata de asa placa video.

2. Frate ai numai 4 gb ram.

3. Baga driveru ala la placa video, poate-ti mai baga vreo 15 fps in plus

Dude, e un PC slab, este și logic să nu-ți meargă excelent.

FRATILOR SA FIE DE LA WINDOWS? SA IL PUN PE X64, OI FACE O TREABA?

Nu conteaza bitii.

Urmeaza sfaturile mele:

1. Baga moduri anti lag si anti crash.

2. Cumpara o placa video, gen gtx 650 de 1 gb si ajungi la 100 fps.

Nu conteaza bitii.

Urmeaza sfaturile mele:

1. Baga moduri anti lag si anti crash.

2. Cumpara o placa video, gen gtx 650 de 1 gb si ajungi la 100 fps.

http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-radeontm-r7-250-2gb-gddr5-128-bit-11215-20-20g/pd/D8G7F3BBM/

Nu ai nevoie de alt procesor.

Fii atent. Daca vrei placa video buna iti trebe si sursa buna. Totusi nu te ridica prea sus cand vine vorba de placi video ca cu procesorul ala nu vei avea performante bune in alte jocuri. Iti recomand gtx 730 de 1 gb.

D

@, ori iti iei un sistem i5 daca vrei sa joci si jocuri mai noi ori faci cum a zis Riski

Core2duo e un procesor destul de potent, impreuna cu 750ti iti faci un pc destul de decent pt gaming.

Nu vinde frate nimic, tu nu intelegi ca pc-ul tau duce lejer GTA-ul default fara moduri in 100 fps, incarca sa instalezi windows-ul.

daca iau gtx 750 merge un gta 5?

N-ai postat in sectiunea care trebuie.

Posteaza aici un topic nou folosind modelul de postare.

1.Cauta un windows bun pe x64 bits, ca windows-ul sa-i poata folosi pe toti asa cum trebuie.

2.Instaleaza driverele de la placa video,etc

3.Descarca versiunea HOODLUM a GTA-ului + instaleaza-o.

4.In caz ca inca ai drop frames, baga-ti moduri anti-lag(timesyc cu ceata, particle.txd fara nori, texturi-low, draw distance 0,etc)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.