Madalin AM Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Numele produsului: Cont YouTube Model: 2k16-2k17 Starea produsului: nou. Detalii despre produs: vând cont youtube cu 255 abonați, nu mai am timp de filmat și de youtube și mai bine dau la altcineva. Preţ: 25 lei paysafe. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): 10 euro clienți negociabil. Metoda de plată: euro clienți sau paysafe. Contact: PM. Imagini: https://www.youtube.com/channel/UC68xxFgeFtLL-NiZnKzBI6Q Alte precizări: La contul de youtube se poate genera venituri (generare bani), se poate schimba numele, se pot șterge toate videoclipurile, se poate înlocui orice, dau și email cu parola cu tot, nu are nici un avertisment la nici una dintre cele 2 funcții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDGHE Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Pe mine ma intereseaza cati intra pe un live, cati sunt activi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Pe mine ma intereseaza cati intra pe un live, cati sunt activi.Depinde cu ce e live-ul, dacă îi faci puțină reclamă înainte, dar în general 20+, o singură dată am făcut de câteva minute, era un test și aveam 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDGHE Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 E ca si cumparat atunci, astept mesaj cum facem sa primim fiecare ce vrea fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 E ca si cumparat atunci, astept mesaj cum facem sa primim fiecare ce vrea fara probleme.Discutăm pe PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Contul a fost vândut, dar nu lui snoopeu, nu a acceptat să dea primul, csf sunt țepar Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.