.BiloSu nWo Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Hai noroc ma sefanilor. Am si eu o problema majora, nu gasesc in tot google-ul asta cat de mare o fi el, un link cu minecraft 1.8 . Am descarcat multe care spuneau ca-s 1.8 si erau defapt 1.11, mi-am luat si un virus dar e ok. Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie Alte precizări: Sefanilor daca-mi dati un link bun sa-mi mearga minecraftu, sa mor eu de nu va dau 10+ si nu numai. Toate cele bune va doresc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 O sa ai de la mine un link de la un minecraft bun pe PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.BiloSu nWo Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Ba tu nu ma lua pe mine cu vrajeli ieftine dinastea, postezi asa sa faci si tu post da linku aici ca am un chef de craftat ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOGARU SHAKALU Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Cauta ma pe google Minecraft si gasesti sigur, daca e cand am timp o sa iti trimit si pe pm un link, b-zone nu incurajeaza pirateria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 B-zone nu încurajează pirateria, cauți singur sau cumperi jocul. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.