Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Remus

MIX-Team
 • Content Count

  1460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

167 Extraordinary

About Remus

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • MIX Nickname
  Walter

Recent Profile Visitors

4752 profile views
 1. Blep

  Ma uit la Remus si rad

  1. Remus

   Remus

   ms ❤️ 

 2. Remus

  cf baietiiii a revenit minecraft la putere vreau sa joc pe serverul vostru sa imi fac casa sa ma joc cu prietenii mei din clasa a 4 si sa ne distram doar pe cel mai tare server mc bzone. mi-asi dori de asemenea daca se poate sa ma bagat in staff, multumesc, astept mesaj private plz owneru sa imi dea sa vorbim, platesc in paysafe si bonuri de masa daca e nevoie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sper sa ma luati in serios ca am mai zis asta pe alte trei servere si nu mau luat astia an serios nush de ce astept mesaj de la owner si cn vrea sa ne jucam minecraft de asemenia sa ami deie mesaj pe private forum ms
 3. tu cn discordu meu esti

  1. Remus

   Remus

   youtuber cu 3 abonati

    

    

    

    

    

   numi zi ca team banat an trecut ca nu te cred

  2. Crack exe
 4. Topic ul asta oricum e deja dus la extrem. Eu zic sa il lăsăm pentru oamenii care chiar au intrebari, nu are de ce sa il închidă pentru ca va certați voi.
 5. Ce atac jegos la familia lui. Asta e atitudine de RPG admin? Ce s-a ajuns STAFF-ul de pe samp. Chiar voiam să iti dau dreptate la faza ca ai dreptul sa iti expui in mod liber parerea cu privire la subiectul asta mort de GTA V, ca băiatul asta cu care te cerți trebuia potolit mai de mult, dar vad ca esti mai rau decat el, cu toate ca pe tine te recomandă rankbar -ul de admin. Inteleg ca esti nervos dar totusi, asta nu e atitudine de admin.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Sunt de acord cu tine. Intrebarea e urmatoarea: Se vrea chestia asta? Nu m-a deranjat in sine sugestia pe care ai facut-o, m-a deranjat faptul ca te-ai luat de omul de mai sus pentru absolut niciun motiv, si-a exprimat parerea, fie ea buna sau rea.
 12. Fiecare are dreptul la opinie. Esti inept tu, cel care nu respecta asta. E problema lui, nu a ta. Tie iti recomand sa stai parcat pe dreapta si sa te joci pe servere gata facute, e mai bine decat sa comentezi prostii pe aici.
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Remus

  Discord ID: Remus#7660 Gradul/Gradele dorite: MIX Admin Link catre profilul RPG: - Poza cu [/stats]: -
 15. Bă dar ce bun esti tu de dat ordine. De ce nu te misti tu sa joci pe servere gata facute? Dintre toti pe care i-am vazut tu esti singurul care depaseste orice bun simt. Sa nu uitam de chestia asta care s-ar putea sa te coste daca mai esti mult tare-n gura.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.