Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - BiGziLa[VODA]

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe BiGZiLa, liderul clanului ce a câștigat locul 3 ediția aceasta a olimpiadei. În acest interviu am vorbit despre cum este să fi liderul clanului de pe locul 3 și despre ce părere are acesta despre olimpiada.

RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderul clanului de pe al treilea loc din editia B-Olympics Winter 2017 (clans), BiGziLa, salutare!

BiGziLa: Salut B-Zone, salut Relaxxx, se pare că nici aici nu scap de tine, nu eşti sătul de mine din joc?

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume te-a convins să îți înscrii clanul în ediția de iarna a olimpiadei.

BiGziLa: Păi, mi-am întrebat membrii dacă vor să participe, răspunsul a fost unul pozitiv, chiar dacă a fost vacanţă şi mulţi au avut alte preocupări, la intervenţia lor, l-am înscris.

RelaXx: Clanul tău a reușit să obțină rezultate bune, ce părere ai despre probele din această ediție?

BiGziLa: Sincer, în ceea ce priveşte probele, nu am idee despre ce probe sunt. Nu am participat sau asistat la vre-o probă deoarece nu am vrut să apară discuţii, fiind admin am unele "hack-uri" în PC şi nu am vrut să se insinueze ceva. Dar după cum te cunosc, cred că au fost probe interesante. În ceea ce priveşte rezultatele, nu sunt foarte mulţumit, de fiecare dată când am fost on am obţinut puncte, iar eu nu mă mulţumesc cu locul 3. Am fost pe primul loc înainte de ultima proba, şi nu am reuşit să mai luăm nici 1 punct.

RelaXx: Având în vedere că ești liderul clanului de pe al treilea loc al acestei ediții, cum te simți?

BiGziLa: Eu personal sunt dezamăgit că am terminat pe locul 3, dar membrii clanului meu nu sunt disperaţi după aceste concursuri, mulţi au treburi mai importante, şi nu sunt aşa dornici să câştige astfel de concursuri, dar dacă tot au vrut să participe, eu sincer vroiam să câştig locul 1.

RelaXx: De ce crezi că acesta nu s-a ridicat la nivelul clanurilor de pe locul 1 și 2?

BiGziLa: Nu s-au ridicat la nivelul celor de pe locul 1 sau 2? Aici te cam contrazic, să nu uităm că înainte de ultima probă, clanul de pe locul 1 era clanul meu, probabil ultima probă au neglijat-o, fiind pe primul loc, poate s-au cam văzut câştigători. E greu să zici ce s-a întâmplat, sunt convins că dacă eram eu online la ultima probă rezultatul era altul.

RelaXx: Te-ai așteptat ca acesta, condus de tine, să ajungă pe actualul loc?

BiGziLa: Nu mă aşteptam să ajungă pe locul 3, mă aşteptam să ajungă pe locul 1. Am cei mai buni membri aici, şi nu am câştigat această olimpiada doar pentru că nu am fost eu online. Trebuie să stai cu gură puţin pe ei, au nevoie de puţină organizare, de puţină îndrumare, eu în clan nu am 10/15 rank 6 care să organizeze, la următoarea olimpiada o să fie altceva.

RelaXx: Ce părere ai despre proba finală unde membrul clanului tău nu a reușit să ajungă până la finish?

BiGziLa: Nu ştiu care a fost ultima probă, nu ştiu cine a participat la ea, dar poate nu au fost în "formă", poate nu au mers cei mai potriviţi membri la olimpiadă, ţinând cont de probă.

RelaXx: După tine, ce clan, în afară de al tău, ar fi meritat să câștige și de ce?

BiGziLa: Având în vedere că 2 clanuri au fost peste clanul meu, consider că au fost mai buni, ţin să îi felicit pe această cale, au meritat mai mult.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea ta?

BiGziLa: Datorită perioadei în care a fost organizată, eu nu prea am putut să îmi dau interesul pentru olimpiadă, proba cea mai grea a fost ultima, unde am şi pierdut locul 1, e puţin aiurea să fi pe locul 1 înaintea ultimei probe şi să termini pe locul 3.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, ești mulțumit de acestea sau ai avea câteva sugestii?

BiGziLa: Da, îmi reproşez că nu am putut să organizez clanul deloc. Am fost online în timpul a 2 probe, în care am luat 2 medalii, deci 4 puncte. Dacă eram online şi selectam membrii care credeam eu că sunt mai potriviţi pentru a participa, şi îi puteam sfătui şi încuraja, lucrile stăteau alfel. Sartor nu a fost nici el online și cred că ştie toată lumea, orcine ar fi, dacă un rank mai mare îi dirijaza puţin, lucrurile merg mai bine, la această olimpiada membrii clanului meu s-au organizat singuri, de capul lor, iar dacă au fost pe primul loc până la ultima probă, eu cred că s-au organizat foarte bine. Îmi felicit toţi membrii şi îmi pare rău că nu am avut timpul necesar să mă ocup de această olimpiadă, dar vă promit că următoarea ediţie o să o câştigăm, este a 2 oară când pierd la mustaţă, dată trecută pierzând în finală cu facţiunea mea. La următoarea olimpiadă o fim pe primul loc, ori cu clanul ori cu facţiunea!

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

BiGziLa: Mulţumesc că ai fost interesat să mă intervievezi, vreau să te felicit pentru munca ta, sper să mai organizezi şi altă dată, te felicit pe tine şi felicit toate clanurile care au participat, şi bineînţeles pe câştigători! Mulţumesc pentru atenţie, dată viitoare v-om fi pe primul loc!

RelaXx: Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc cât mai mult succes în viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.