Jump to content

Bordertown (2016)

Hutwsay Zuz
 Share

Recommended Posts

XgGf5ff.jpg

Bordertown este un serial pentru adulti ce a inceput pe Fox pe 3 Ianuarie si si-a cunoscut sfarsitul pe 22 Mai, 2016. Serialul a fost creat de scriitorul ce a facut faimosul serial Family Guy, Mark Hentemann. Acest serial urmareste viata a doua familii ce traiesc intr-un oras din desert, in Sud-Vestul Statelor Unite, la granita cu Mexic.

Bordertown are loc în orașul fictiv Mexifornia (care este la granița dintre California și Mexic ). Mexifornia se spune să se bazeze pe orașul Calexico, California. Cele două personaje principale sunt Bud Buckwald si Ernesto Gonzalez. Bud un agent de frontieră viu la 25200 Cedar Road cu soția sa, Janice Buckwald, și cei trei copii, Sanford, Becky Gert. Alaturi de el este Ernesto Gonzalez, un imigrant ambițios și om de familie, care a fost în țară mai puțin de 10 de ani și este fericit să fie cu familia sa în Statele Unite ale Americii.

ZXJLVv3.jpg

Cele doua personaje nu sunt in relatii tocmai bune, din cauza agentului de frontiera Bud Buckwald care se dovedeste rasist, acesta detestandu-l pe Ernesto Gonzales care este un om extrem de sociabil si pozitiv.

O explicatie deoarece acest show este pentru adulti? Presupun ca rasismul, limbajul licentios, scenele cu tenta sexuala si violenta sunt niste motive destul de bune, insa aceste lucruri, poate ca suna oribil, dar acestea ii ofera umorul acela special, ce te face sa petreci cateva ore pe scaunul calculatorului si sa-l privesti fara oprire.

Din pacate acest show a luat sfarsit, cred eu, prea devreme si n-a apucat sa se bucure de faima mult meritata, la doar 13 episoade show-ul a fost anulat. Fiecare episod are in jur de 25 de minute, ce pentru unele persoane poate insemna 25 de minute de relaxare si umor bun, aceasta este parerea mea.

hVOq8yb.jpg

Trailer:

Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.