Jump to content

Exposed Bivouac – accesoriul de bază pentru moto-hipsterul adevărat

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Exposed Bivouac – accesoriul de bază pentru moto-hipsterul adevărat

Barba perfect aranjată, scramblerul lustruit, casca retro pregătită. Doar că pentru o aventură adevărată lipsește ceva: cortul. În timp ce cortul de la Decathlon e pentru săraci, iar cel de la Himalaya prea tehnic pentru o astfel de aventură, mult mai potrvit ar fi bivouacul de mai jos. Poartă numele Exposed și este făcut manual de niște băieți din Elveția. Ei îi spun Bivouac. Eu aș zice că e, mai degrabă, o foaie de cort din Cordura, cu niște picioare din aluminiu. Partea cu adevărat bună este că ocupă un spațiu mic și că materialul este impermeabil. Totuși, nu mi-aș dori să mă prindă ploaia sau să bată vântul când dorm sub așa ceva. Vezi video de mai jos.

Am dormit în acest fel acum două veri, într-un camping inofensiv din Vama Veche. Spre deosebire de cortul clasic, m-am odinit mai bine datorită inerentelor spații de ventilație. Dar când s-au trezit furnicile și au început să umble pe mine în pas de defilare, s-a cam dus și somnul meu. Dar să revenim la bivouac-ul Exposed. Cordura, făcut în Elveția, împachetat cu stil. 600 de euro.

Sursa: pemotoare.ro

Edited by South Sebi Jr

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.