Hutwsay Zuz Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) Limitless este o comedie dramatica americana bazata pe filmul cu acelasi nume din 2011, acesta a fost difuzat pe CBS de pe 22 Septembrie 2015 pana pe 26 Aprilie 2016. Jake McDorman joaca personajul principal, pe Brian Finch, ce descopera puterea unui drog misterios numit NZT-48. Acest drog arata intregul potential al creierului uman, si ii da celui ce-l foloseste abilitati mintale dezvoltate. Brian Finch este un tanar de 28 de ani, ce isi petrece timpul intr-o formatie, cum ii spune el, insa singurul membru este chiar el. De mic a fost mai lenes, nu a lucrat asa mult ca restul copiilor, data fiind si situatia in care a ajuns, insa a avut mereu acest vis sa devina muzician, chiar daca sansele sale erau mici. In fiecare seara, cand toata familia sa se intalnea la cina, Brian nu stia ce sa spuna cand era intrebat cum ii merge cu munca, era intr-un fel, oaia neagra a familiei, nimeni nu credea in el, nimeni nu se mai astepta la ceva maret din partea lui. Insa, intr-o zi, Brian a decis sa se angajeze, de data asta, cu adevarat, iar acolo il intalneste pe prietenul sau cel mai bun din copilarie, Eli, ce il invita la un suc sa mai discute. Odata ce Eli a aflat ca lui Brian ii merge prost, i-a oferit acest drog, numit NZT-48, iar Brian l-a luat mai tarziu. In cateva ore, drogul incepea sa-si faca efectul, fapt ce l-a facut pe Brian mai istet ca niciodata, pentru 24 de ore cat tinea efectul drogului, Brian Finch era cel mai destept om de pe planeta. Mai tarziu, Brian este contactat de catre FBI pentru a il avea sub control si pentru a se ajuta de abilitatile sale, primea cate o pastila de NZT-48 pe zi, ce era suficient pentru Brian. Insa, drogul nu era asa sigur precum parea, din cauza activitatii mintale prea dezvoltate, corpul uman suferea modificari severe, dureri insuportabile, sau deces. Brian este contactat de senatorul Eddie Morra (aparent personajul principal din filmul Limitless, creat cu cativa ani mai devreme), senatorul ii ofera niste sarcini lui Brian in schimbul unui vaccin ce-l va ajuta sa nu intampine niciun fel de problema cu efectele secundare ale drogului. In FBI, Brian isi face o prietena, Rebbeca Harris, de care se ataseaza foarte tare si ii promite ca nu o sa o minta niciodata. O sa se tina Brian de cuvant? Opinia mea despre Limitless este una grozava, insa va recomand mai intai filmul, s-a intamplat sa-l vad la televizor, si chiar m-a surprins, iar cand am aflat ca exista si un serial, n-am avut rabdare sa-l incep. Chiar si acum, dupa aproape un an de cand am terminat Limitless, inca mai ma uit la unele episoade. De ce? Pentru ca este foarte relaxant, plin de umor si foarte intrigant. Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Limitless_(TV_series)(prima parte) Edited January 15, 2017 by Hutwsay Zuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laviinia Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts