Jump to content

[B-ZONE BATTLE] GF Flinch vs Weigl

Matt
 Share

Recommended Posts

votez v2 chiar dacă lucrarea este așa și așa, jos ai împodobit-o frumos și în rest ai lăsat acel background să-și facă treaba .. aș fi votat v1 dar la fel ies în evidență acele c4d-uri prea mult, textul principal chiar îmi place, dar cu cel secundar ai dat-o în bară rău de tot, nu prea se potrivește pe această lucrare.

Votez V2, deoarece imi place cum a adaugat acea lumina mov, in centrul armurii, cred ca pozitionarea si reflexia i-au iesit foarte bine, de asemenea mi se pare ca poza e mai intunecata, ceea ce pentru mine este un punct forte. In Plus, textul secundar de la v1 a iesit cam aiurea, ideea a fost buna, dar din pacate nu ti-a iesit.

Nu stiu ce sa zic, nu imi place nici una dintre lucrari, dar votez prima varianta, mi se pare incadrata, backgroundul se potriveste cat de cat cu renderul, textul nu imi place deloc. Varianta a doua nu da bine deloc, e mult prea colorata, nu vad rostul acelui flare de pe render.

Stop vot!

Castigator GF Flinch cu 4 voturi consecutive.

• v1 - Weigl - 1 voturi.
  • v2 - GF Flinch - 4 voturi.

Felicitari.

Locked.

Edited by MSiLevy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.