Not in use Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) Ieri, 20/01/2017 Truml a devenit cel de al 45-lea presedintele SUA (sau "cel mai puternic om din lume" spun unii) preluand aceasta functie de la Barack Obama. Discursul lui a fost de 16 minute, iar el a spus foarte multe lucruriu, unele mai importante: "20 ianuarie 2017 va rămâne în memorie drept ziua în care oamenii obişnuiţi au redevenit conducătorii acestei naţiuni" Noi suntem cetăţenii Americii. Noi suntem acum uniţi într-un uriaş efort naţional pentru a ne reconstrui ţara şi a respecta promisiunile pentru oamenii ei. Împreună, noi vom determina calea pe care o vor lua America şi întreaga lume pentru mulţi ani care urmează Timp de multe decenii am îmbogăţit industria străină în detrimentul industriei americane, am subvenţionat alte armate, permiţând epuizarea tristă a armatei noastre. Am apărat graniţele altor ţări, refuzând să le apărăm pe ale noastre şi am cheltuit mii de miliarde şi mii de miliarde de dolari în străinătate, în timp ce infrastructura Americii a căzut în ruină. Am îmbogăţit alte ţări în timp ce bogăţia, puterea şi încrederea ţării noastre au dispărut." - de aici s-ar putea intelege ca nu prea o sa mai fim ajutati chiar atat de mult "Din această zi, o nouă viziune va guverna ţara noastră, din această zi, va fi numai America pe primul plan! " "America va începe să câştige din nou, să câştige ca niciodată până acum. Vom aduce înapoi locurile noastre de muncă, vom aduce înapoi graniţele noastre, vom aduce înapoi bogăţia noastră şi vom aduce înapoi visele noastre!" Acestea sunt cateva fraze mai importante din discursul lui. Voi ce parere aveti despre Trump? V-as ruga sa si explicati parerea. Parerea mea este una aproape neutra, tinde mai mult spre rau deoarece el o sa puna accent mai mult pe America iar restul o sa se descurce mai greu. Surse: Pro TV, Digi 24, Ag Press, Realitatea Edited January 22, 2017 by Duraxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Silviu. Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 @@Duraxel, te anunţ că vei fi sancţionat cu un avertisment verbal pentru încălcarea următoarei reguli: In fiecare topic trebuie postată sursa. În cazul tău, sursa care ar fi trebuit postată era link-ul direct al articolului, nu ce ai menţionat tu acolo ca fiind sursă. Sper că ai înţeles, dacă nu, îmi poţi trimite un PM. #Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts