Hutwsay Zuz Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) The Finder este un serial dramatic american creat de Hart Hanson si rulat pe Fox de pe 12 Ianuarie pana pe 11 Mai 2012. Serialul si-a avut premiera Joi la 19:00, insa a fost mutat Vineri la 20:00 incepand de pe 6 Aprilie 2012. Pe 9 Mai 2012, Fox a incheiat serialul. E cunoscut de altfel si ca ultima performanta in televiziune a lui Michael Clarke Duncan, ce a decedat dupa niste complicatii din cauza unui atac de cord pe 3 Septembrie, 2012. Serialul se invarte in jurul lui Walter Sherman, un detectiv particular ce are, sa zicem, metodele sale pentru a-si satisface clientii, acesta este ''inzestrat'' cu un har de observa detaliile, mult mai bine decat oricine altcineva. Walter nu este de unul singur in toata treaba asta, este foarte des ajutat de Leo, ce detine un bar in oraselul unde locuieste Walter, acestia sunt foarte apropiati si Leo este intr-un fel, partenerul lui. Dar si de ''nepoata'' acestuia Willa ce se pricepe in domeniul calculatoarelor, insa este deranjata de faptul ca Leo e prea protectiv cu ea, iar o ultima membra a echipei este Isabel, ce tocmai am realizat ca e Ofelia din Fear TwD. In fine, Isabel este intr-o relatie complicata cu Walter, de asemenea, ea lucreaza pentru politie, fapt ce o face un membru folositor in echipa lor. Walter Sherman Opinia mea despre The Finder este una uimitoare, fiind unul din primele mele seriale, daca nu primul, oricat de rau ar arata cand il compari cu seriale mult mai apreciate, pentru mine ramane un serial excelent, plin de umor si cu mult potential, iar Fox au facut o mare greseala terminandu-l doar la 13 episoade. Chiar putea sa ajunga la minim 3 sezoane, fara sa devina plictisitor, cred eu. Recomand The Finder pentru cine are timp de 13 episoade, a cate 40 de minute fiecare, de o comedie buna cu detectivi. Trailer: Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Finder_(U.S._TV_series)(prima parte) Edited January 22, 2017 by Hutwsay Zuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laviinia Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts