Jump to content

iZombie (2015)

Hutwsay Zuz
 Share

Recommended Posts

dxhfBRh.jpg

iZombie este un serial american realizat de Rob Thomas si Diane Ruggiero-Wright pentru The CW. Este o adaptare a benzilor desenate cu acelasi nume create de Chris Roberson si Michael Allred, si publicate de DC Comics.
Serialul a fost anuntat pe 8 Mai 2014, si a avut premiera pe 17 Martie 2015 cu un sezon de 13 episoade. Serialul a fost reinnoit pentru un al doilea sezon, ce si-a avut premiera pe 6 Octombrie 2015, cu 19 episoade. Pe 11 Martie 2016, The CW a reinnoit serialul pentru un al treilea sezon cu 13 episoade ce urmeaza sa aiba premiera pe 4 Aprilie, 2017.
Povestea din iZombie se bazeaza pe viata doctoritei Liv Moore, ce avea o viata normala, cu un logodnic, o familie mandra de ea si prieteni apropiati, pana intr-o seara cand o colega de la lucru, a invitat-o la o petrecere pe o barca, unde totul a luat-o razna, din cauza unui drog numit Utopium, oamenii s-au transformat in zombi, Liv desigur ca n-a folosit, insa a avut ghinionul sa fie zgariata de Blake, ce devenise deja zombi, cand s-a trezit Liv era moarta, da stiu, s-a trezit si era moarta, suna ciudat, dar treaba este ca nu s-a trezit ca om, ci ca zombi. Incet incet, pielea si parul ei au albit si a aparut si pofta de creiere, pe care, s-a gandit sa si le procure angajandu-se la morga, o idee uimitoare dupa parerea mea.
sV88oy6.jpg
Liv Moore
Insa, viata normala si fericita a lui Liv avea sa ia o intorsatura neprevazuta, din cauza ca devenise zombi, Liv a trebuit sa se desparta de logodnicul ei si sa renunte la locul ei de munca pentru morga, cum am zis mai sus, dezamagindu-si intr-un fel familia. Dupa o perioada, seful ei de la morga, Ravi, descopera dupa multe banuieli, ca Liv este un zombi, prinzand-o mancand un creier de-al unui decedat. De asemenea, Liv descopera o capacitate de-a sa, faptul ca dupa ce manca creiere de-ale oamenilor, primea viziuni cu viata acestora, plus ca era capabila sa primeasca o bucata din comportamentul si talentele acestora, fapt ce o face pe Liv sa se aleaga cu un partener, detectivul Babineaux, cu care urmeaza sa rezolve cazuri.
Opinia mea despre iZombie este una excelenta, nu am cuvinte despre acest serial. Initial l-am descoperit intr-un toparrow-10x10.png cu seriale din 2015, si am zis sa-l incerc, fapt ce n-o sa-l regret, deoarece chiar a meritat, iZombie este foarte intrigant si cu o poveste bine pusa la punct, ce m-a facut sa ador acest serial. Recomand iZombie, merita timpul.
UfK33wg.jpg
Trailer: https://www.youtube.com watcharrow-10x10.png?v=UQhzQDW4L84

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.