AlexGtP Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Poze: Descriere: Skoda Superb Combi 2010 este echipata incepand cu motor de 1390.0 CC care poate dezvolta pana la 125 CP. Cu o acceleratie de la 0 la 100Km/h in 10.6 secunde poate ajunge la o viteza maxima de 199.0 Km/h. Consumul mixt de 6.9 l la 100 Km. In dotarile standard sunt incluse: Pachet interior crom Grila radiator cu rama cromata Jante otel 7Jx16” cu capace decorative Temple – 5 buc. Geamuri atermice Concept design interior Comfort: plansa bord in culori Onyx/Onyx (negru/... Ce au spus alti: "-Ador masina asta am luat-o acum o saptamana merge ca uns" "-Ce nu-mi place la ea e ca e groaie... dar cand se aseaza pe autostrada merge super" Auto/moto zice:" Cea mai valoroasa masina de la skoda de pana acum" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B.B. Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Nu imi dau seama prea bine, poate pozele ma inseala dar parerea mea este ca aceasta masina este prea mare, are o lungime mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Asa este Bill,ai perfecta dreptate,zici ca e "barca" asta vroiai sa spui defapt Din poze si mie m-i se pare totusi prea mare,poate chiar mai mare decat Sedan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 (edited) Este o masina spatioase si foarte buna,dar totusi eu prefer octavia decat superb Edited August 19, 2010 by AnDr3y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 O masina interesanta din cate vad din descriere, mi-ar place sa o detin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts