crMember Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 salut .. -Cineva pe forum a facut topicuri cum as fi eu .. nu eram eu [Mr][lexo] uni il stiti ca e player vechi .. el a facut topicuri pe forum sa credeti cas eu si a lasat id meu si tot pe forum odata mam apucat de b-zone iara am vazut ca nea mai dat o sansa la playery mai vechi banati si am intrat si eu . dupaia peste 2 zile am facut o poza lu Alin.Amasttid cand se juca cu Gabb004 si iam dato lu mr.lexo pe mess si el a puso pe forum B-Zone -Dupaia iam zis '' ba dc ai puso akuma o sa iau ban iara '' el daia numai putea , dupa mam certat cu el si iam dat ig si el tot mai facea topicuri pe fiecare zi aproape cas fi eu nam multi prieteni pe b-zone doar vreo 6-7 dar pe iei i respect mult yo sunt tahan si vreau sa ma lasati sa ma joc si eu pe servar calumea va rog frumos iertatima pt poza aia dupa ce luati o decizie admini va rog lasatima .. dati TC dupa .. mc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Sincer n-am inteles nimic scrie si tu corect.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crMember Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 ok uite asa poate intelegeti : unu a facut topicuri pe forum si sa dat drept eu si lumea crede ca eu am fost .. sau : odata am facut o poza cu Alin.amasttid cand se juca cu Gabb004 si era .. si iam dat-o la un prieten si el a puso pe forum si dupaia mam certat cu toti.. toti credeau ca eu am puso pe forum dar a puso el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Limba romana, ucide populatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 E mai grav , ai postat filme pe youtube , cu injuraturi la adresa b-zone.Eu zic sa-ti iei adio de la comunitate. Asa ceva nu se iarta vreodata. Iar acum stiu ca dupa ce o sa dau topic closed , tu o sa continui cu injuraturi... dar na, asta e , esti roman lipsit de orice fel de cultura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.