Jump to content

Fear The Walking Dead (2015)

Hutwsay Zuz
 Share

Recommended Posts

kWQ2nhD.jpg

Fear the Walking Dead e un serial post-apocaliptic dramatic american creat de Robert Kirkman si Dave Erickson ce a debutat pe AMC pe 23 August, 2015. Este lansat dupa serialul principal The Walking Dead, tot de la AMC, bazat pe benzile desenate cu acelasi nume de la Robert Kirkman, Tony Moore si Charlie Adlard. Primul sezon Fear The Walking Dead e format din 6 episoade. Al doilea din 15 episoade, si a avut premiera pe 10 Aprilie 2016. Iar pe 15 Aprilie 2016, 5 zile mai tarziu, AMC a anuntat reinnoirea serialului pentru un al treilea sezon de 16 episoade ce va aparea in 2017.
oRCX44o.jpg
Serialul se invarte in jurul unei familii controversate, in care o mama vaduva cu doi copii e indragostita de un tata divortat cu un copil. Tatal, pe numele sau Travis incearca din rasputeri sa mentina relatiile sale cu copii lui Madison, pe numele ei si cu copilul sau Chris, ce nu-si indrageste asa mult tatal dupa divortul dintre el si mama lui, intr-o situatie cat mai convenabila pentru toti. Alicia si Nick, copii lui Madison, sunt o fata inteligenta si neapreciata, respectiv un drogat ce primeste toata atentia mamei sale. Insa, cum s-ar descurca acesti oameni intr-o apocalipsa zombi?
Nick a fost cel ce a observat prima data un zombi, dupa ce s-a trezit dupa o petrecere intr-o biserica parasita, primul zombi vazut de el fiind iubita sa, in timp ce fugea de catre ceea ce vazuse, Nick a fost lovit de o masina, iar din cauza problemelor sale cu droguri etc, s-a crezut ca tot ce povestise erau baliverne. Mai tarziu s-a dovedit ca ceea ce vazuse, era doar inceputul a ceva enorm si catastrofic. Cand aproximativ toti si-au dat seama de ce se intampla, Travis s-a dus dupa prima sa familie, ramanand blocat cu acestia in frizeria lui Daniel, ce o sa ramana alaturi de ei pe parcursul serialului, insa odata ce a gasit un moment prielnic sa se intoarca acasa, a facut-o, uniunea acestora formand un grup destul de numeros si determinati sa supravietuiasca.
Spre deosebire de The Walking Dead, serialul acesta iti prezinta si cum a izbucnit totul, cum a inceput apocalipsa, ceea ce cred ca este un bonus, pentru ca poti sa intelegi mai bine povestea, sa cunosti mai bine personajele.
Opinia mea despre Fear The Walking Dead este una aparent excelenta, fapt ce ma surprinde, deoarece n-am tinut asa mult sa incep acest serial, crezand ca nu poate sa fie asa reusit. Si recunosc ca m-am inselat ingrozitor, serialul este uimitor, foarte intrigant si cu o poveste bine cladita, si poate, da, chiar mai bun ca originalul The Walking Dead, cu putina munca si perseverenta, serialul poate ajunge usor la 5-6 sezoane, fapt ce cred ca e posibil, pentru ca serialul are potential.
KQGEA17.jpg
Trailer: https://www.youtube.com watcharrow-10x10.png?v=yzXglr5bc3w

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.