Jump to content

RPG4 Birthday [RPG4 Events]

Kelton
 Share

Recommended Posts

Dorim în primul rând să ne cerem scuze pentru întârziere, dar am simțit nevoia să ne exprimăm și noi opinia în această zi față de ceea ce se întâmplă în țară și am susținut protestatarii. Acum am revenit și e momentul să sărbătorim 1 an de la înființarea serverului RPG4!

Iesiti la protest bai praduitorilor, sa dea mama dracu sa nu va duceti

@, uite editez un nou episod, al 42-lea din seria de sa:mp să anunț de ce am primit rank-down în FBI și că o să fiu mai activ pe 4. O să fac și episodul 7 din seria aia însă tot apar alte chestii noi mai importante dar o să mă ocup, fără griji :D

@, uite editez un nou episod, al 42-lea din seria de sa:mp să anunț de ce am primit rank-down în FBI și că o să fiu mai activ pe 4. O să fac și episodul 7 din seria aia însă tot apar alte chestii noi mai importante dar o să mă ocup, fără griji :D

Astept cu nerabdare. Se poate de facut +1, no?

@, credea că vorbești cu el. Mai nou s-au apucat și alții după mine și Sicario să facă B-Zone Challenges văzând că la mine a prins foarte bine dar mna. După cum ziceam, săptămâna asta mai mult ca sigur o să fac episodul 7 din acea serie.

@@DarK4MooN, cu mine vorbea de B-Zone Challenges, nu cu tine :))

@, credea că vorbești cu el. Mai nou s-au apucat și alții după mine și Sicario să facă B-Zone Challenges văzând că la mine a prins foarte bine dar mna. După cum ziceam, săptămâna asta mai mult ca sigur o să fac episodul 7 din acea serie.

@@DarK4MooN, cu mine vorbea de B-Zone Challenges, nu cu tine :))

Boss ai un cont cv sa imi dai ca eu le-am vandut pe ale mele, pls?

@, nu am, am un singur cont pe fiecare RPG în parte și acelea sunt cu numele meu. Îmi pare rău.

K, ms. Macar am mai facut si eu niste posturi in plus

dai 0.70 unui fan? Te roog

Edited by Peace

@, nu am nimic pe clienți, eu nu donez. Și hai să nu mai facem post-uri aiurea, s-ar putea să fim sancționați pentru chestia asta. Discutăm în altă parte, într-un PM eventual dacă mai e ceva dar nu cred :))

Încă o dată La mulți ani RPG4 :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.