Jump to content

Duels

Moshu
 Share

Recommended Posts

Update:

Chiar daca am spus ca Duels va fi adaugat mai tarziu in acest an, l-am adaugat de acum deoarece am avut timp si chef.

Pentru a va duela va trebui sa intrati in meniul /warps si sa il deschideti la pagina numarul 3 unde se va afla un topor de fier cu titlul "Duel".

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click stanga pe el si veti fi teleportati in Lobby-ul pentru dueluri.

Acolo aveti informatii suplimentare, niste mese de enchanting si un End Portal, care va servi mai tarziu la teleportarea spre arena Pvp [Deocamdata este Inchis].

Veti avea 4 Kituri: - Archer - Contine armura de piele, arc si potiuni

- Iron Will - Contine armura de fier si sabie de fier

- Overpowered - Contine set de diamant cu protectie 4

- Contine 4 mere de aur si o potiune de putere

- Tank - Contine set de diamant

Si 7 Harti: Desert, Campie, Jungla, Mooshroom, Nether, End si Mlastina.

Castigatorul, pentru moment va primi 50$, dar poate vom mai adauga si alte premii.

Kiturile sunt date si luate inainte si dupa fiecare lupta, deci nu veti pierde niciun item de-al vostru.

Daca pierdeti, nu veti ramane fara iteme si bani, totul va fi exact ca inainte, doar cu mai putina mandrie

Ca sa puteti accesa duelurile trebuie sa mergeti neaparat in Lobby-ul destinat acestora.

Regulamentul cu privire la Dueluri il gasiti in Lobby-ul destinat acestora.

Pentru Sugestii sau intrebari suplimentare puteti da Reply acestui topic sau ma puteti contacta In-Game.

Edited by Blep Blop

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.