EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 (edited) The perfect air stunt. Eventul acesta vrea sa scoata la lumina cel mai talentat pilot de pe server. Trebuie doar sa urcati in "Stuntplane" si sa faceti fel si feluri de acrobatii cu avionul si sa scoateti si acel fum rosu in acelasi timp. Trebuie sa faceti acrobatii cat mai frumoase, sa ma impresionati si eu va voi da note. Cel cu nota cea mai mare va castiga. Eventul se va tine pe aeroportul din Las Venturas ( LV ). Veti face acrobatiile in raza vizuala celor de la sol. Data si ora: vineri 20.august.2010 ora 20:00. Instructiuni: -deci se vor inscrie doar cei mai inraiti piloti care stiu sa manevreze si sa piloteze un avion. -veti urca in Stuntplane si veti decola, cand sunteti gata veti incepe sa va faceti de cap. -dupa ce ati terminat totul veti ateriza frumos pe aeroport fara sa loviti avionul de ceva. -cine bubuie avionul ia 0 puncte automat, cine il loveste si il avariaza penalizare -1 punct la nota finala. -inainte sa incepeti acrobatiile apasati pe 2 ca sa scoateti acel fum rosu din avion. -fiecare participant are la dispozitie 3 minute, voi cronometra, daca depasiti timpul 0 puncte automat la nota finala. Premiul este de 330.000$ momentan, astept sponsorizari . orice sponsorizare este binevenita daca este de minimum 25.000$, adica 25k. Sponsorizarile mi le dati cash / prin atm. Model sponsorizare: *Sponsorizez ( sa apara va rog, sa nu incurc cu altceva ). *Nici si level ingame: *Factiune si rank: *Sponsorizez cu ( minim 25k ): REGULI: -veniti fara arme ( voi chema politisti sa confiste toate armele ). -trebuie sa aveti neaparat licenta de zbor ( flying license ). -fara atacuri kamikaze, se pedepseste cu ban o zi, voi chema un admin ;-) -fara jigniri sau injurii, sunteti descalificati + kick/warn. -fara oftica, sunteti descalificati + kill/kick daca nu plecati sau nu sunteti in randul spectatorilor. -nu faceti spam, se da kick + descalificare. -nu imi ziceti "eu vreau acuma / eu sunt la rand", sunteti descalificat + kick/kill daca nu sunteti cuminti. Model inscriere: *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: *Factiune si rank: *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA/NU. *Poza cu /licenses: Avem doar 10-15 sloturi deoarece nu prea am timp. Deci sper ca va veti inscrie la timp. VA ASTEPTAM . Edited August 19, 2010 by EvghinTheAce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: Alex_Romanu 16 *Factiune si rank: Barzini 1 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA *Poza cu /licenses: Nu-i nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest submiT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: submiT. level 5 *Factiune si rank: None. acum fac cerere *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA *Poza cu /licenses: Va asigur ca le am pe toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 (edited) Ralx iti sugerez sa pui poza cu /licenses ca sa am dovada ca ai licenta sa nu ocupi 1 loc degeaba si sa ma trezesc ca nu ai licenta cand incepe eventul. Submit si tu la fel. Edited August 18, 2010 by EvghinTheAce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caliin Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 (edited) *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: Stingaciu_Calin 4 *Factiune si rank: Civil *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA/NU. : DA *Poza cu /licenses: http://img685.imageshack.us/img685/1401/68687696.png Nu va luati dupa level ... stiu foarte bine sa manevrez un asemenea avion ... Edited August 18, 2010 by NONAME301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anghelos Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 (edited) *Ma Inscriu *Nick si level ingame: Anghelos 9 *Factiune si rank: Civil *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? Da *Poza cu /licenses:http://img.b-zone.ro/images/98707160659114479063.png Edited August 18, 2010 by Anghelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
TexCus Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Sponsorizez ( sa apara va rog, sa nu incurc cu altceva ). *Nici si level ingame: BotosheL / 10 *Factiune si rank: Paterno / Rank1 *Sponsorizez cu ( minim 25k ): 30.000 $ *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: BotosheL / 10 *Factiune si rank: Paterno / Rank1 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA/NU. Da *Poza cu /licenses: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Sponsorizez. Nick si level ingame: BlueR, level 27 *Factiune si rank: Civil, rank 1 *Sponsorizez cu: 1 milion. *Alte precizari: Sponsorizez doar daca se ajunge la 10+ inscrieri.Banii sa fie pentru event. Imi place ideea. *Ma inscriu. *Nick si level ingame: BlueR< level 27 *Factiune si rank: Civil, rank 1 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele?: da *Poza cu: licente Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Toti 3 acceptati, 3/10 sau 15 depinde cati se inscriu. premil este 180k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ralx iti sugerez sa pui poza cu /licenses ca sa am dovada ca ai licenta sa nu ocupi 1 loc degeaba si sa ma trezesc ca nu ai licenta cand incepe eventul. Submit si tu la fel. hai frate... la lvl 16 fara licenta de zbor , ai mai vazut pe cineva? na ca sa fii si tu fericit.. mi s-a mai stricat si imaginea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamicazes Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Ma Inscriu. *Nick si level ingame: Kamicazes *Factiune si rank: School Instructor, 6 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? Da *Poza cu /licenses: http://img.b-zone.ro/images/20925534632453180753.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 5/10 sau 15, mai asteptam Link to comment Share on other sites More sharing options...
November FTL Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Ma inscriu *Nick si level ingame: November (19) *Factiune si rank: News Reporters (1) *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA/NU. *Poza cu /licenses: Poftim, sa te fac fericit *Sponsorizez *Nici si level ingame: November (19) *Factiune si rank: News Reporters (1) *Sponsorizez cu : $150.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 acceptat 6/10 sau 15. premiul este 330k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Sponsorizez ( sa apara va rog, sa nu incurc cu altceva ). *Nici si level ingame: dOokiEEEEE 14 *Factiune si rank: Cuneo , 2 *Sponsorizez cu ( minim 25k ): 70k *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: dOokiEEEE 14 *Factiune si rank: Cuneo , 2 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA *Poza cu /licenses: le am.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 dookieee iti sugerez sa pui poza, sponsorizae acceptata, premiu 400k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 retrag sponsorizarea daca zici sa pun poza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 (edited) Premiul se micsoeaza la 330k. Daca voi sunteti grei de cap ce sa va fac. Muriti pt o poza omfg. Si app, nu ma sperii ca ai retras-o ;-). Nu mai ai dreptul la inscriere pt asta, ori te inscrii si sponsorizezi ori te retragi? 6/10 sau 15. Edited August 18, 2010 by EvghinTheAce Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 omg , ma inscriu si sponsorizez http://j.imagehost.org/0415/mila.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
edypiitbool Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: EdyPiiTbooL, Level: 16 *Factiune si rank: --- *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA/NU. DA *Poza cu /licenses: http://img.b-zone.ro/images/25577633781653076657.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 8/10 sau 15. maine ora 15:00 nu se mai fac inscrieri, 400k premiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kido Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 *Ma inscriu *Nick si level ingame: Kido , 9 *Factiune si rank: TCC , 3 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA! *Poza cu /licenses: Licenses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 *Ma inscriu ( obligat sa apara ). *Nick si level ingame: Haose,19 cu rp de 20 *Factiune si rank: civilian,0 *Sunt de acord cu regulile si voi suporta consecintele daca ma abat de la ele? DA *Poza cu /licenses: Am nu-i stres Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 (edited) kido acc 9/10. haose respins a trecut de 15+nu ai SS. premiu 550k sper ca voi primi sponsorizarile sau va fi doar 300k. EDIT: WINNER KAMICAZES, NOVEMBER A FOST AFK LA PROBA DE DEPARTAJARE Edited August 20, 2010 by EvghinTheAce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts