Jump to content

SA:MP crash pe Windows 10

Sebs

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am Windows 10, SA:MP îmi dă crash când încerc să intru pe joc.
Screenshot (în caz că este necesar): Un simplu crash cu send error.

Alte precizări: Am încercat toate modurile de compatibilitate posibile și Addon 2.0, pe care-l foloseam ca să rezolv problema, dar mai nou are viruși (cel mai probabil detectați eronat, dar nu vreau să risc). Alte idei?

Chiar nu cunoaste nimeni?

Pur si simplu te risti si dezactivezi anti virusul sau schimbi sistemul de operare, nimic dificil de facut.

w10 este un sistem de operare nou si nu cunoaste multa lume rezolvari la diverse probleme gen problema ta cu sampul.

Chill mane, poate omul se referea la altceva sau nu a facut conexiunea pe loc.

Addon-ul acela aduce si un fake esc, mod interzis (cred). Compatibilitate nu, addon nu, versiune nu... multi joaca pe Windows 10, n-ar avea rost sa-l schimb. E clar ca nu se pupa prea bine cu "pinii" de la noul Windows, dar sigur exista o rezolvare.

Mai era ceva - sa dau downgrade la placa video - probabil si mai inutil de-atat.

Mai cunoaste cineva vreo sugestie?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.