Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - BiGziLa

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe BiGZiLa, liderul facțiunii ce a câștigat locul 1 ediția aceasta a olimpiadei. În acest interviu am vorbit despre cum este să fi liderul facțiunii câștigătoare cât și despre ce părere are acesta despre olimpiada.

RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderul facțiunii de pe primul loc din ediția B-Olympics Winter 2017 (Factions), BiGziLa, salutare!

BiGziLa: Salutare RelaXx, salutare dragi cititori.

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume te-a convins să îți înscrii facțiunea în ediția de iarnă a olimpiadei?

BiGziLa: Am înscris facţiunea la fiecare ediţie, mi se pare o idee foarte bună această olimpiada, şi îmi plac probele şi organizarea. Mereu îmi întreb şi membrii dacă sunt interesaţi să participe sau nu, dar mereu am primit răspuns pozitiv, după cum poate ai văzut sau nu, eu am fost primul lider care şi-a înscris facţiunea la olimpiada.

RelaXx: Facțiunea ta a reușit să obțină rezultate excepționale, ce părere ai despre probele din această ediție?

BiGziLa: În ultima vreme am fost obişnuit să văd doar probe interesante, iar de când cu update-ul la evenimente, de când poţi să îţi faci singur problele fără să te ajute nimeni, este foarte bine organizată olimpiada, şi te felicit pentru asta. Sper să se întâmple la fel şi în viitor!

RelaXx: Având în vedere că ești liderul facțiunii de pe primul loc al acestei ediții, cum te simți?

BiGziLa: Îţi dai seama că sunt foarte mândru de facţiunea mea, dar am fost conştient că se va ajunge la asta. Să nu uităm că ediția trecută a olimpiadei am fost pe locul 1 teoretic, la egalitate de puncte cu NR, şi am pierdut locul 1 la acea proba de departajare, în mod nedrept după părerea mea. Totuşi în Hitmen mereu vin oamenii cei mai buni din toate facţiunile, sunt conştient de "valorile" care le am aici, şi mă bucur să le fiu lider, sunt nişte oameni minunaţi, cu toţii.

RelaXx: Te-ai așteptat ca aceasta, condusă de tine, să ajungă pe actualul loc?

BiGziLa: Normal că m-am aşteptat, de asta am şi înscris facţiunea la olimpiada, că să o şi câştig. Înainte de a începe olimpiada am avut o mică şedinţa cu ocazia noului HQ, în care mai în glumă, mai în serios, le-am zis membrilor mei că dacă nu câştigă locul 1, o să primească toţi FW. Şi a ţinut această dumă. Ţin să îi mai felicit încă odată pe această cale.

RelaXx: Din ce cauză crezi că facțiunea ta, după 2 probe pierdute, a reușit să ajungă pe locul 1 în clasament? Credeai că se poate întâmpla asta?

BiGziLa: Sincer, nu ştiam clasamentul, ştiam doar că după 2 zile, noi nu avem nici un punct. Eu fiind în sesiune, nu am avut timp să mă ocup cu olimpiada şi am zis că orice Rank 5+ să se ocupe. Văzând că în 2 zile nu am făcut nici un punct, mi-a cam sărit ţandăra, şi am decis să pun un singur om care să se ocupe de asta. Am făcut o alegere minunată, bravo RelaXx, ai ales membrii potriviţi mereu, şi în cele 3 zile în care te-ai ocupat exclusiv tu, ai reuşit să alegi oamenii care au luat locul 1 de 3 ori în 3 zile. Pe viitor o să încerc să câştig olimpiada cu 15/15 puncte.

RelaXx: După tine, ce facțiune, în afară de a ta, ar fi meritat să câștige și de ce?

BiGziLa: Având în vedere că FBI a fost pe locul 2, la doar 2 puncte de noi, cred că, dacă nu eram noi, ei meritau să câştige. Dar cred că toate facţiunile au luat în serios această olimpiada, dar aici experienţă a avut un rol decisiv, şi a adus acest trofeu la Hitmen, care cred că merită această victorie după ce am pierdut locul 1 la olimpiada trecută, după o departajare, nu în urmă unei probe.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea ta?

BiGziLa: Cred că ultima probă a fost cea mai dificilă, având în vedere că era o presiune destul de mare pe cel care a participat. Dar am încredere în Snake, el a adus multe puncte facţiunii şi în ediţia trecută, şi a zis că e pregătit de această probă, a zis că a repetat acel traseu de 10 ori, eram sută la sută sigur că el va câştigă, dar am avut emoţii la un moment dat când era să cadă de pe Chilliad, dar după ce am strigat la el puţin pe /f, a condus perfect.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, ești mulțumit de acestea sau ai avea câteva sugestii?

BiGziLa: Cred că te referi la organizarea olimpiadei în sine, nu a facţiunii. Am asistat la câteva probe şi edita asta şi ediţia trecută, şi sunt încrezător în tine, faci o treaba excelenţă, şi mă bucur că ai răbdare şi îţi place să te ocupi de asta. Să organizezi şi alte olimpiade, că eu o să încerc mereu să ai aceaşi facţiune care câştigă, anume Hitmen!

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

BiGziLa: Vreau să felicit toate facţiunile, toţi participanţii, pe tine că organizator, pe cei care te-au ajutat să organizezi, şi cel mai important, membrii Hitmen, care au dat dovadă de maturitate şi au reuşit să câştige de 3 ori locul 1, astea fiind consecutive. Mulţumesc pentru atenţie, mult succes în ediţiile ce vor urmă, Hitmen mereu va fi o facţiune care va trage la locul 1.

RelaXx: Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc cât mai mult succes în viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.