Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - Teylo

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe Teylo, liderul facțiunii ce a câștigat locul 2 ediția aceasta a olimpiadei. În acest interviu am vorbit despre cum este să fi liderul facțiunii de pe locul 2 cât și despre ce părere are acesta despre olimpiada.

RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderul facțiunii de pe al doilea loc din ediția B-Olympics Winter 2017 (Factions), Teylo, salutare!

Teylo: Bună ziua, bine te-am găsit RelaXx.

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume te-a convins să îți înscrii facțiunea în ediția de iarnă a olimpiadei.

Teylo: Încă de când joc pe serverele B-Zone am participat la foarte multe evenimente, printre ele am auzit de "B-Olympics", nu știam exact cu ce se mănâncă acest tip de eveniment așa că mi-am înscris facțiunea, LSPD pe atunci și am câștigat câteva runde alături de membrii mei, a fost o experiență de neuitat, de aceea când am văzut acum că va avea loc olimpiada de iarnă 2017 am rugat repede unul dintre sublideri să înscrie facțiunea.

RelaXx: Clanul tău a reușit să obțină rezultate foarte bune, ce părere ai despre probele din această ediție?

Teylo: Probele au fost bine gândite, participanții s-au distrat pe parcursul acestora.

RelaXx: Având în vedere că ești liderul facțiunii de pe al doilea loc al acestei ediții, cum te simți?

Teylo: Mă simt mândru de membrii mei, nu mă așteptăm să reușească o așa performanță. Am avut o discuție cu ai mei înainte și am hotărât că vreau doar să se distreze.

RelaXx: De ce crezi că acesta nu s-a ridicat la nivelul clanului de pe locul 1?

Teylo: Au fost alții mai buni, aici se aplică "cei mai buni să câștige", au respectul nostru pentru asta.

RelaXx: Te-ai așteptat ca aceasta, condusă de tine, să ajungă pe actualul loc?

Teylo: Sincer nu, m-am așteptat să câștigăm măcar o probă pentru că unii erau foarte entuziasmați că vom participă.

RelaXx: Credeai că facțiunea condusă de BiGziLa va reușii să întoarcă scorul după ce a pierdut 2 probe la rând?

Teylo: Da, era de așteptat pentru că în Hitmen Agency sunt jucători cu experiență care știu cam despre ce este vorba în acest joc.

RelaXx: Ce părere ai despre faptul că după primele 3 probe nu ați m-ai reușit să câștigați un punct, care crezi că a fost problema?

Teylo: Nu m-am înscris cu facțiunea pentru a câștiga, m-am înscris pentru distracție, nu a fost o problemă neapărat, nu a fost să fie.

RelaXx: După tine, ce facțiune, în afară de a ta, ar fi meritat să câștige și de ce?

Teylo: Atâta timp cât nu au trișat și s-au simțit bine, oricine merită să câștige.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea ta?

Teylo: Cea mai grea probă consider că a fost "Last man Standing" deoarece ai nevoie și de puțin noroc, nu doar să știi bine jocul.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, ești mulțumit de acestea sau ai avea câteva sugestii?

Teylo: Sunt foarte mulțumit de organizare, ai făcut o treabă excelentă RelaXx!

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

Teylo: Abia aștept următoarea olimpiadă!

RelaXx: Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc cât mai mult succes în viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.