Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - Alex9alex

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe Alex9alex, liderul facțiunii ce a câștigat locul 3 ediția aceasta a olimpiadei. În acest interviu am vorbit despre cum este să fi liderul facțiunii de pe locul 3 și despre ce părere are acesta despre olimpiada.

RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderul facțiunii de pe al treilea loc din ediția B-Olympics Winter 2017 (Factions), Alex9alex, salutare!

Alex9alex: Salut RelaXx.

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume te-a convins să îți înscrii facțiunea în ediția de iarnă a olimpiadei.

Alex9alex: Păi, mulți membrii ai departamentului au vrut sa înscriu facțiunea asa că asta am făcut.

RelaXx: Facțiunea ta a reușit să obțină rezultate bune, ce părere ai despre probele din această ediție?

Alex9alex: Probele, ca de obicei sunt făcute chiar bine, organizarea a fost foarte bună și vreau sa o țineți tot așa.

RelaXx: Având în vedere că ești liderul facțiunii de pe al treilea loc al acestei ediții, cum te simți?

Alex9alex: Sunt bucuros fiindcă am membrii care se implică în tot ce este legat de facțiune.

RelaXx: De ce crezi că aceasta nu s-a ridicat la nivelul clanurilor de pe locul 1 și 2?

Alex9alex: Poate ca restul facțiunilor au fost mai bune, dar eu sunt mulțumit și cu locul 3.

RelaXx: Te-ai așteptat ca aceasta, condusă de tine, să ajungă pe actualul loc?

Alex9alex: Inițial când am înscris facțiunea ma așteptam să fiu pe un loc mai mare deci, într-un fel da, mă așteptam.

RelaXx: Ce părere ai despre ascensiunea rapidă a facțiunii Hitmen Agency către locul 1 și căștigarea olimpiadei după 2 probe pierdute?

Alex9alex: Au avut o organizare mult mai bună decât facțiunea mea, felicitări lor.

RelaXx: După tine, ce facțiune, în afară de a ta, ar fi meritat să câștige și de ce?

Alex9alex: Nu ma pot pronunța, nu știu cât de bine au fost pregătite celelalte facțiuni.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea ta?

Alex9alex: Cred ca cea mai grea proba a fost Searching for Happines.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, ești mulțumit de acestea sau ai avea câteva sugestii?

Alex9alex: Da, sunt mulțumit, chiar aveți o organizare bună, felicitări.

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

Alex9alex: Sa o ții tot asa, e foarte frumos ce faci, și așteptăm cu nerăbdare următorul concurs.

RelaXx: Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc cât mai mult succes în viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.