smailykEs ToV Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Salut tuturor , eu sunt Alin aka baubau si bine ai venit la portofoliul meu! Aici eu imi voi prezenta creatiile in PS CS6 http://imgur.com/a/HW0PV xxxx xxxxxxxx xxxxxxx Edited February 14, 2017 by OG bawles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Sunt frumoase, daca sunt ale tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smailykEs ToV Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Sunt frumoase, daca sunt ale tale. Sigur ca sunt ale mele Nu sunt RIP, daca doresti PSD iti dau cu cea mai mare placere Link to comment Share on other sites More sharing options...
smailykEs ToV Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Câteva creaţii făcute la cerere! xxxxxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Topic inactiv - termenul de 7 zile a fost depasit. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts