Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[Tutorial] Ce trebuie sa faci cand esti luat la un control


rAcs
 Share

Recommended Posts

Salutare, dragi cititori! Astazi m-am gandit sa vin cu un tutorial informativ referitor la controalele afectuate de admini jucatorilor. Mai exact ce trebuie sa stiti sa faceti sau ce trebuia sa aveti in vedere cand sunteti luati la un control de catre un admin.

In primul rand, cand esti luat la un control de fiecare data adminul respectiv iti va trimite un mesaj informativ despre control si prin ce modalitate doreste acesta sa il efectueze apoi veti primi un alt vw, iar adminul se va teleporta la voi. Exemplu:

xjMEXdS.jpg

Programele permise controalelor sunt: AeroAdmin, Supremo, TeamViewer, AnyDesk.

P.S. Nu oferiti datele de control unui jucator care va spune pe [/sms] sau pe chat-ul normal ca sunteti luati la control sau nu va seteaza un alt VW.

P.S.2 Trebuie sa stiti ca daca primiti crash aveti la dispozitie 5 minute pentru a reveni si a sustine din nou controlul.Daca refuzati sa cooperati cu adminul acesta isi rezeva dreptul de a va bana 14 zile (la prima abatere, la a doua 24 s.a.s.m.d. pe motivul "Refuz Test" sau "Necooperare Test".

In al doilea rand, dupa ce ati oferit datele si adminul a intrat in calculatorul dumneavoastra trebuie sa stiti ca daca il deranjati din control acesta va poate bana tot pe acelasi motive timp de 14 zile la prima abatare s.a.m.d..

Programele principale pe care un admin le va folosi la un control sunt:

1. OSForensics

cdK3DyZ.png

 

2. Last Activity View

lastactivityview.png

 

3. USBDeview

usbdeview.gif

4. RegScanner

scropLTa0.png

5. WinPrefetchView

winprefetchview.gif

Pe langa acestea mai exista si alte timpuri de programe pentru controlul impotriva codurilor.

In ultimul rand, dupa terminarea controlului adminul va iesi din calculatorul dumneavoastra, iar acesta va hotari daca sunteti suspecti de cheats sau nu. Daca adminul considera ca ai folosit sau avut in calculator urme de coduri sau coduri vei fi banat corespunzator.

ⒸNeveu 2017.

Unele poze sunt luate de pe site-urile programelor respective.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.