Jump to content

Propunere Cont Premium RPG

tomamihai

Recommended Posts

As avea o propunere pt servere. Stiu ca topicul este inchis, dar eu consider ca ar aduce un plus, mai ales lui Bobo si buzunarelor sale :D. Dupa parerea mea ar fi mult mai bine ca jucatorii noi sa primeasca 1 saptamana, sau o luna cont premium de la server, sau chiar pana la un anumit nivel, gen 7. In primul rand ar creste mult mai repede..si ar cumpara contul premium dupa ce va expira. Am observat ca multi din noii jucatori nu stiu la inceput ce e ala cont premium, si nu stiu ca primesc mai multi bani la job, dobanda mai mare si alte avantaje. Sunt convins ca o buna parte din jucatorii noi vor continua cu contul premium cand vor vedea ce rau e fara el. Asadar..bani mai multi pt bobo si ai lui.

Asadar..ce parere aveti?

Si de unde ar stii jucatori incepatori ca "datorita Contului Premium" castiga atat? Nu e buna ideea deloc, nu o vad avatajoasa, adica eu am nivel 1 si am cont premium pana la nivel 7, da? Si de unde stiu ca AM si ca CASTIG din cauza lui ? Asa ca N-ai si iti CUMPERI vezi diferenta, asa daca ai ce diferenta vezi?

Daca ai idei si cultura in marketing ar fi o idee mai buna sa vorbesti cu Bobo in privat si nu in topicuri. Legat de ideea ta, cu aia care isi fac zeci de mii de conturi secundare ce faci? Ii lasi cu cont premium sa faca bani de pe 100 conturi?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.