sideq Posted May 14, 2017 Author Share Posted May 14, 2017 Ok, astazi se termina "cariera" mea de 3 ani in photoshop. Din vina mea deoarece eu am salvat niste psd-uri gresite pe un website inainte sa reinstalez windows.. Si ca sa vezi, astazi cand am deschis photoshop sa mai fac dinou niste avatare. Deschid psd-urile si erau lucrari vechi de prin 2016, nu era blur-ul meu.. Pe cel bun l-am pierdut.. Daca voi face un blur nou, cat de cat de cat asemanator cu cel de mai sus imi voi continua "cariera" daca postez astazi niste lucrari inseamna ca am facut un nou blur daca nu.. Rog u moderator sa-mi inchida topic-ul. Pana la ora 20:00 daca nu postez ceva inseamna ca m-am lasat.. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Felicitări pentru munca depusă. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorrowRO560 Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 On 03.03.2017 at 2:53 AM, Johnny said: @@Igor, Foarte frumoase. As putea folosi si eu una pentru avatar te rog? Tare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Topic inactiv. Contacteaza unul dintre designeri printr-un PM pentru redeschiderea topicului. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts