ForgottenGuy Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum se numeste modul asta sau, daca nu e mod cum fac sa imi apara acest buton langa chat?Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/ZjheKoD Alte precizări: schimba limba de la tastatura, dar nu sa-l fac..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaryMihai10RPG2 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Asta nu este un mod, eu cum ar fi il am si nu am nici-un mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForgottenGuy Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Asta nu este un mod, eu cum ar fi il am si nu am nici-un mod pai citeste mai departe ... am scris " daca nu e mod atunci cum fac sa-mi apara?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Intră în Documents ► GTA San Andreas User Files ► SA:MP, după care deschide „sa-mp.cfg” în notepad și sub ultimul lucru existent în acel config adaugă: „ime=1”, fără ghilimele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai primit răspunsul, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.