Jump to content

Schimbare radicală: noul monopost McLaren pentru sezonul 2017 este portocaliu şi negru

Edison
 Share

Recommended Posts

La numai câteva ore după prezentarea noului monopost Ferrari, a venit rândul şi celor de la McLaren să-şi dezvăluie monopostul cu care va aborda sezonul 2017. Echipa britanică a confirmat toate speculaţiile anterioare şi a prezentat un monopost predominant portocaliu cu nuanţe de negru. Echipa renunţă astfel la culoarea argintie folosită încă din anii '90 ca parte a parteneriatului cu Mercedes şi adoptă o cromatică apropiată de cea folosită între 1968-1971. Directorul executiv Zak Brown afirmă că decizia a fost luată ca urmare a numeroaselor solicitări primite din partea fanilor. "Este grozav. Este o zi specială pentru noi toţi. Cred că este o bucăţică frumoasă de artă şi abia aştept să-i văd pe Fernando Alonso şi Stoffel Vandoorne pe circuit. Am avut de ales dintr-o varietate de design-uri şi în final am ales un răspuns pentru fani, pentru că fanii voiau portocaliu", explică el.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.