.Stefan. Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ajutor.Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie. Alte precizări: Cand intru in samp si vreau sa-l bag in bara mi se face black screen si nu mai pot face nimic decat sa dau restart la pc, doar cand sunt pe rezolutia 1280x1024 imi face asa dar daca nu am aceasta rezolutie nu pot face ss cu f8. Va rog ajutati-ma cum sa fac sa nu mi se mai faca black screen cand bag in bara jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Apasă ALT+ENTER pentru a rula locul in Window Mode după care poți băga liniștit jocul in bară, însă nu ar fi opțiunea cea mai avantajoasă. Legat de screenshot-uri pe alte rezoluții - le poți face folosindu-te și de alte programe care au această funcție (Bandicam, Fraps); Dacă pe parcurs mai găsesc și alte soluții de anunț eu, vedem când ajung acasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 @@KasuraZEW, Legat de rezolutie aici ai raspunsul, incearca tot. 1. Trebuie să nu fi depășit 999 screens. 2. Trebuie să nu folosești programe precum Sandboxie. 3. Nu trebuie să ai activată funcția descrisă de cel de sus. Aia se referă la altceva. 4. Trebuie să ai memorie în partiția C. Legat de pusul in bara, ai auzit de ALT+TAB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 Puteti da T/C deoarece voi juca in Window Mode cum a zis Tele, ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.