Jump to content

Cerere - Ocaust - Avatar

Ocaust
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Ocaust

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/283759-cerere-ocaust-avatar/

Imagine (obligatoriu pentru semnatura):

Tema (In caz ca nu exista o imagine) :Madara Uchiha

Text:

Dimensiuni: Cat pentru un avatar normal

Alte precizari:

@Ocaust

C35HmbN.jpg

Imi place imaginea aleasa de tine, dar nu este tocmai ce caut eu.

@@Ocaust,

WeqmzoP.png

140p?

@@Ocaust,

meyRJl1.png

Nu e 140p, dar e un stock foarte urat

@@Ocaust,

dxuGezS.pngTzz71bu.png

Alte imagini mai smec nu ai gasit? imi plac modificarile, dar nu-mi plac imaginile pe care ai lucrat

Nu jignesc pe nimeni, spun doar ce imi vine, si nici nu prea imi pasa daca va deranjeaza si va vine sa inchideti topicul

Macar demonstrati totusi ca nu aveti gradul de designer degeaba

@@Ocaust,

Salut. >:D<<'>

Băi, dar puteam rezolva asta în privat, de ce nu m-ai căutat? :-W

SIFyuPL.jpgLUxRkSI.jpgOZBrewq.jpgqKNgQPf.jpg

* ok, nu sunt foarte reușite. Pentru data viitoare, și te rog să nu mi-o iei în nume de rău, încearcă să pui tu niște poze, dacă nu exact cele pe care le vrei, ceva să ne dăm seama exact ce îți place, știi?

@@Ocaust,

Salut. >:D<<'>

Băi, dar puteam rezolva asta în privat, de ce nu m-ai căutat? :-W

SIFyuPL.jpgLUxRkSI.jpgOZBrewq.jpgqKNgQPf.jpg

* ok, nu sunt foarte reușite. Pentru data viitoare, și te rog să nu mi-o iei în nume de rău, încearcă să pui tu niște poze, dacă nu exact cele pe care le vrei, ceva să ne dăm seama exact ce îți place, știi?

Prima imi place mult, macar tu cu Cristina sa va dati interesul

Ce fel de poze sa pun? gen mentosan care mi-a facut un avatar cu un alt caracter din serial(si ala naspa rau)? sau cu woodstar care mi-a facut un avatar cu tema de minecraft?

Designeru nu trebuie doar sa primeasca niste poze si sa puna un text pe ele, tu si Cristina cum de ati putut sa faceti niste avatare smechere? si cei 2 mi-au facut niste chestii..avatare nu le pot numii.

Cred ca mai bine o sa te caut pe tine in privat decat sa postez pe aici in zadar

@@Ocaust, păi.. haide să-ți spun de ce ar trebui uneori să pui o poză tu, sau mai multe, sau ceva asemănător. Mulți, nu sunt atenți (aici, nu știu să-ți răspund de ce), dar totul trebuie făcut cu simț de răspundere, mai ales când ai așa o funcție. Eu am făcut bine pentru că mai cunosc câte ceva din seriale, am tot auzit, cunosc ceea ce ai vrut tu știi. Bine, doar un search pe google și a fost suficient, dar mulți nu își dau seama (știu asta, pentru că și eu eram așa înainte, nu-mi dădeam seama), dar cu toate astea, când nu-mi dădeam seama.. lăsam cererea așa, doar există atâtea care se fac zilnic. Acum, neatenția lor.. nu mai este problema mea.

Oricum, nu are rost să te superi. S-a întâmplat, asta este. Trecem peste, eu sunt disponibil oricând dacă ai nevoie, privat aici pe forum, whatsapp, facebook etc. Te ajut cu cea mai mare plăcere atât cât mă pricep.

Cam multe fente si figuri domnule Ocaust.

Nu imi este rusine sau frica sa-mi exprim opiniile si parerile, poate la ceilalti utilizatori le e frica sa va zica ca faceti niste lucrari care nu le plac si fac un post gen, - frumos, dar mai astept creatii -, daca stii ca nu vrei sa-ti dai silinta in a face respectivul avatar atunci te rog sa nu postezi

Dacă ţi-am greşit personajul, îmi pare rău. Dar la un search pe Pinterest (de unde imi iau câteva stokuri), mi-l arată pe acela. Fiecare lucrează în stilul lui, închei convorbirea.

http://imgur.com/a/5t7Jr

Si tu ai luat.o pe cea mai naspa :))

@@CaTaLiN,

Poti sa inchizi topicul

Edited by Ocaust

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.